Цените на челикот


цените на железото и челикот
црно-чаршаф-цени

ТЕКОВНИ ЦЕНИ НА ЧЕЛИКОТ

Лесно следете ги светските цени на челикот

најдобра цена

Најдобра цена

Алтернативи за најдобра цена

Анализа на челик

Архива на цените на челикот

Цените на челикот од изминатите години

Табела за анализа на челик

Споредба на цените на челикот

Можност да ги споредите производите што ќе ги наведете

НАШИТЕ ПРОИЗВОДИ

црно-чаршаф-цени

Топло валан лим

dkp-лист-цени

Ладно валан лист

Цени за галванизиран лим

Поцинкуван лим

истанбулски-шарени-лист-цени

ЧАРМ БАКЛАВА – ПОД ЧАРМ

бетон-под-трапез-апликација

ПОД ПРОИЗВОДСТВО НА БЕТОН ТРАПЕЗОИДЕН ЛИМ
ПРОИЗВОДСТВО НА ТЕМЕЛНИ ЛИСТ

челичен профил на преграден ѕид од гипс картон

ПВЦ ПОДДРШКА ПРОИЗВОДСТВО НА ЛИСТ

истанбул-суспендиран-таван-в-профил-производство

Профили од гипс картон и профили на висечки таван

H-профил-цени

ГРАДЕЊЕ ПРОФИЛИ

брановиден покривен лист

Производство на брановидни покривни листови

затемнет лист, обоен лист, трапезоиден лист, фасадна обвивка, покрив

ПРОИЗВОДСТВО НА ТРАПЕЗОИДЕН ЛИСТ

ЛИНК ЛИСТ ПРОИЗВОДСТВО

НАШИТЕ УСЛУГИ

Лим за сечење намотка, галванизиран рез, калем за сечење, машина за сечење, цени за сечење намотки

ЧЕЛИЧЕН СЕРВИС ЦЕНТАР

Цени за галванизиран лим

ИСЕЧЕНИ ДО ДОЛЖИНА НА РОЛАТ
РОЛНА СЛИЗГАЊЕ

CNC-ласерско сечење

ЦПУ ЛАСЕРСКИ ИСЕКУВАЊЕ
ПЛАЗМА ИСЕЧЕЊЕ

Лим за сечење намотка, галванизиран рез, калем за сечење, машина за сечење, цени за сечење намотки

Намотка сече до линијата за должина

  • Поцинкуван калем сече до должина
  • Dkp Ролна Сече до должина
  • Hrp Ролна Сече до должина
  • Ролна од не'рѓосувачки челик сече до должина
  • Сече во ролна до должина помеѓу 0,20 mm – 20 mm

Линија за сечење на серпентина

  • Поцинкуван лим сечење
  • Dkp сечење на намотки
  • Hrp серпентина сечење
  • Лесно сечење листови
  • Сечење на намотки од не'рѓосувачки челик
  • Сечење на намотка помеѓу 0,20 mm – 8 mm

Ласерска линија за сечење

  • Ласерско сечење со галванизиран лим
  • Dkp ласерско сечење на лим
  • Hrp лист Ласерско сечење
  • Лесно ласерско сечење на лим
  • Ласерско сечење на лим
  • Ласерско сечење на лим од не'рѓосувачки челик
  • Ласерско сечење на цевки
  • Ласерско сечење со профил на железо
  • Прецизно ласерско сечење
  • Ласерско сечење со аголен лист
Поцинкуван квадратен профил, галванизиран железен профил, профил на галванизирана кутија, профил од галванизиран нерѓосувачки челик, челичен квадрат профил, шуплив челичен профил, цени на профили на кутија

Поцинкувани профили

Квадратни и правоаголни профили

Тел: +90 216 545 60 00

брановиден покривен лист

Производство на брановидни плочи

Производство на поцинкуван и обоен брановиден лим

челичен профил на преграден ѕид од гипс картон

Профил на гипс картон Производство

Профил на гипс картон и ПВЦ потпорен лист Производство

БРЗА И НАЈДОБРА ЦЕНА ПО ВАШИ ПОТРЕБИ

НАЈДОБРИ ЦЕНИ НА ЧЕЛИК

грешка: Содржината е заштитена!!
mk_MKМакедонски јазик