Цените на железото и челикот?


× Моментални цени? Пријавете се за да видите од претплатни пакети треба да земете еден! За да добиете бесплатен 7-дневен претплатен пакет Стани член
Производ Турција (USD/тон) Европа (евро/тон) Америка (USD/тон) Кина (USD/тон)
Топло валани? Цени за листови?
Ладно валано? Цени за листови?
Цени за галванизиран лим?
боја? Цени за листови?
Цените на плочите?
Цени за палка железо?
Цени за градежно железо
Цени на челична мрежа
Ребрести серпентина цени?
Рамни серпентина цени?
Цени за метален отпад?
Цени на метален отпад? (домашен пазар)
Цените на железната руда?
1
siyah-sac-fiyatlari

ТЕКОВНИ ЧЕ?КФ ЈАХТИ

Светски цени на челикот? Лесно следете

en iyi fiyat

Најдобра цена

Алтернативи за најдобра цена

Çelik Analizi

Архива на цените на челикот

Дали е доцна? Цени на челик со години

Celik analiz grafigi

Споредба на цените на челикот

Можност да направите споредби на производите што сте ги одредиле.

ПРОИЗВОДИ

siyah-sac-fiyatlari

Топло валани? Косата

dkp-sac-fiyatlari

Ладно валано? Косата

Galvaniz sac fiyatlar?

Поцинкуван лим

istanbul-desenli-sac-fiyatlari

ЧАРМ БАКЛАВА – ПОД ЧАРМ

beton-alti-trapez-uygulama

ПРОИЗВОДСТВО НА БЕТОНСКИ ТРАПЕЗЕН ЛИСТ
ПРОИЗВОДСТВО НА ТЕМЕЛНИ ЛИСТ

alç?pan bölme duvar içi çelik profili

ИЗВОДСТВО НА ПВЦ ПОДДРШЕН ЛИСТ?

istanbul-asma-tavan-c-profili-imalat

Профили од гипс картон? И ВИСЕНИ ПРОФИЛИ НА ТАВАН?

H-profil-fiyatlari

ГРАДЕТЕ ПРОФИЛИ?

oluklu Çat? Sac?

Брановидни покриви? Косата? производство

boyal? sac, renkli sac, trapez sac, cephe kaplama, çat? kaplama

ПРОИЗВОДСТВО НА ТРАПЕЗЕН ЛИСТ

ИЗРАБОТУВАЊЕ НА ЧАЈНИЦИ

УСЛУГИ

Dilme rulo sac, galvaniz dilme, Dilme bobin , dilme makinesi, rulo dilme fiyatlar?

ЧЕ?К СЕРВИС ЦЕНТАР?

Galvaniz sac fiyatlar?

ИСЕЧЕНИ ДО ДОЛЖИНА НА РОЛАТ
ДУПЕЊЕ со валјак

CNC-Laser-kesim

CNC ЛАСЕРСКО СЕЧЕЊЕ
ПЛАЗМА ИЗЕЧЕЊЕ

Dilme rulo sac, galvaniz dilme, Dilme bobin , dilme makinesi, rulo dilme fiyatlar?

Сече во ролна до линијата за должина?

 • Поцинкуван калем сече до должина
 • Dkp Ролна Сече до должина
 • Hrp Ролна Сече до должина
 • Ролна од не'рѓосувачки челик сече до должина
 • Помеѓу 0,20 mm – 20 mm? Сечење на должина на ролна

Линија за сечење на намотки?

 • Поцинкуван лим сечење
 • Dkp сечење на намотки
 • Hrp серпентина сечење
 • Лесно сечење листови
 • Сечење на намотки од не'рѓосувачки челик
 • Помеѓу 0,20 mm - 8 mm? Сечење на серпентина

Линија за ласерско сечење?

 • Ласерско сечење со галванизиран лим
 • Dkp ласерско сечење на лим
 • Hrp лист Ласерско сечење
 • Лесно ласерско сечење на лим
 • Ласерско сечење на лим
 • Ласерско сечење на лим од не'рѓосувачки челик
 • Ласерско сечење на цевки
 • Ласерско сечење со профил на железо
 • Прецизно ласерско сечење
 • Отвори Ласерско сечење на лим
Galvanizli kare profil, galvanizli demir profil, galvanizli kutu profil, galvanizli paslanmaz çelik profil, çelik kare profil, içi bo? çelik profil, kutu profil fiyatlar?

Поцинкувани профили

Квадратни и правоаголни профили

Тел: +90 216 545 60 00

oluklu Çat? Sac?

Брановидни лимови? Производство?

Поцинкуван и обоен? Брановидни лимови? Производство?

alç?pan bölme duvar içi çelik profili

Профил на drywall ?производство?

Профил на гипс картон и лист за поддршка на ПВЦ? ?манат?

?HT?БРЗ И НАЈДОБР ?Y? ЦЕНА

НАЈДОБРИТЕ STEEL KF ЈАХТИ

грешка: Содржината е заштитена!!
mk_MK?????????? ?????