Цени за брановидни листови

галванизиран брановиден лим

Цени за брановидни листови

Брановидни лимови е материјал произведен од галванизиран или алуминиум. Може да се произведува во многу различни дебелини како обоени или необоени. Покрај тоа, материјалот може да биде двослоен за да помогне во топлинската изолација. Брановидни цени на листови определена од својствата и количината на материјалот. Материјалите со различни технички својства може да се произведуваат според барањата на клиентите. Тоа е добра алтернатива за многу области бидејќи обезбедува флексибилност со оваа карактеристика.

метална плочка
метална плочка

Брановидни Покрив лист Што?

цени на брановидни листовиСтанува збор за водоотпорен материјал на дожд и снег кој дава одлично решение на покривите. Бидејќи е постојано изложен на атмосферски услови, предвидено е да биде отпорно на корозија. За да се постигне ова, надворешната површина се премачкува.

цени на брановидни покривни листови Се користи во многу различни полиња благодарение на неговата одлична обработливост. Има висока отпорност на корозија, така што неговиот работен век е долг. Заварливоста е добра. Има издржлива структура поради високата цврстина.

БРАНОВИД-КАТИ-ЛИСМ-ПРОИЗВОДСТВО.jpg
БРАНОВИД-КАТИ-ЛИСМ-ПРОИЗВОДСТВО.jpg

Брановидни покривни листови Производство

цени на брановидни листови Може да се произведува во различни големини според димензиите на површината што треба да се користи. Примена на покриви и фасадиможе брзо да се инсталира. Има лесна структура. На овој начин се заштедува на конструкција на носач. Зафаќа малку простор во области како што се градилишта и магацини. Бидејќи може да се произведуваат материјали во различни бои и форми, на клиентите може да им се понудат различни опции. Отпорен е на атмосферски услови. На овој начин може да се користи долго време без никакви проблеми.

цени на брановидни листови Се користи во производството на монтажни конструкции, покривни и фасадни облоги и во изградба на магацини. Делува и како ѕидна и таванска покривка. Лесно се држи за лемење. Отпорен е на оган. Тоа е материјал што може да се рециклира, еколошки.

Производство на брановидни плочи

Производство на брановидни плочие направен во согласност со барањето на клиентот. Јачина на брановидни листови Тоа е висок производ. Покажува висока отпорност на тешки удари. Благодарение на неговата флексибилна структура, може да се примени во различни области. Нуди безбедна употреба бидејќи не поминува електрична струја. Може да се користи многу години без да се деформира. Обезбедува звучна изолација со апсорпција на звуците. Не се забележува согорување на високи температури. Погоден за употреба во кисели средини. Производствени капацитети за брановидни покривиОтпорен е на хемиски ефекти кои можат да се појават во фармите и сточарските области. Има водоотпорна структура која е отпорна на пареа и влага. Со текот на времето не ги губи своите поволни карактеристики.

грешка: Содржината е заштитена!!
mk_MKМакедонски јазик