Нашите производи


ЛАСЕРСКО СЕЧЕЊЕ

 • Ласерско сечење со галванизиран лим
 • Dkp ласерско сечење на лим
 • Ласерско сечење со црн лист
 • Ласерско сечење на челичен лим
 • Ласерско сечење на алуминиумски листови
 • Ласерско сечење од нерѓосувачки челик
 • Ласерско сечење на кортен лист

ИСЕЧЕЊЕ НА ПЛАЗМА и ИСЕЧЕЊЕ НА КИСЛОРОТ

 • Плоча Плазма сечење
 • Кислородно сечење на лим
 • Специјално сечење на лим
 • сече машински дел
истанбулско сечење плазма

Производител на трапезоидни листови

Ние правиме беспрекорно производство со нашите најсовремени производни линии.

 • Линија за сечење листови
 • Линија за сечење со должина на лист
 • Пакување на листови / пакување
 • Линија на трапез лист
 • Бетонски трапезоиден лим линија
 • Линија за производство на брановидни листови
 • Линија за производство на проширени листови
 • Линија за производство на перфориран лим
 • Линија за производство на шарени листови
 • Форма на ролна производна линија за отворен профил
 • Профил на таванот Производство
 • Производство на ѕидни профили од гипс картон
 • Линија за производство на профил на Сигма
производство на топло поцинкуван лим

Поцинкуван лим

Поцинкуваниот лим е суровина на многу од нашите производи. Го правиме подготвен за производство во посакуваните димензии со нашите линии за галванизиран лим за сечење и сечење должина.

Димензии на галванизиран лим

 • Поцинкуван лим од 0,25 mm
 • Поцинкуван лим од 0,30 mm
 • Поцинкуван лим од 0,35 mm
 • Поцинкуван лим од 0,40 mm
 • Поцинкуван лим од 0,45 mm
 • Поцинкуван лим од 0,50 mm
 • Поцинкуван лим од 0,60 mm
 • Поцинкуван лим од 0,70 mm
 • Поцинкуван лим од 0,80 mm
 • Поцинкуван лим од 0,90 mm
 • Поцинкуван лим од 1 мм
 • Поцинкуван лим од 1,2 мм
 • Поцинкуван лим од 1,5 мм
 • Поцинкуван лим од 2 мм
 • Поцинкуван лим од 3 мм

Квалитет на поцинкуван лим

 • dx51 Квалитетно поцинкуван лим
 • dx52 Квалитетно поцинкуван лим
 • dx53 Квалитетно поцинкуван лим
 • dx54 Квалитетно поцинкуван лим

Брановидни лимови

Ние сме една од водечките компании во однос на технологијата во производството на брановидни кровни лимови, наречени и Onduline Sheet.

Димензии на производство на брановидни листови

 • Брановидни лимови од 0,30 мм / покривен материјал за ондулин
 • Брановидни лимови / ондулински покривен материјал од 0,40 mm
 • Брановидни лимови од 0,50 мм / покривен материјал за ондулин
 • Брановидни лимови / ондулински покривен материјал од 0,60 mm
 • Брановидни лимови / ондулински покривен материјал од 0,70 mm
 • Брановидни лимови / ондулински покривен материјал од 0,80 mm
 • Брановидни лимови / ондулински покривен материјал од 0,90 mm
 • Брановидни лимови / ондулински покривен материјал од 1 мм
БРАНОВИД-КАТИ-ЛИСМ-ПРОИЗВОДСТВО.jpg
КРИВЕН ЛИМ - трапезоиден лим

Производство на трапез лист

 • Трапез на покривот
 • Трапезоиден лист за обложување на фасади
 • 9002 Бело обоен трапезоиден лим
 • 3009 Трапезоиден лист обоен во боја на плочки
 • 6009 Трапезоиден лист обоен во зелена боја
 • 6020 Трапезоиден лист обоен во темно зелена боја
 • Метална плочка
 • Метален покривен материјал
 • покривање на тремот
 • покривни материјали за свод

ПОД ПРОИЗВОДСТВО НА БЕТОН ТРАПЕЗОИДЕН ЛИМ

 • Бетонски трапезоиден лим
 • Бетонски кофражен лист
 • 38/151 трапезоиден лим под бетон
 • 70/980 трапезоиден лим под бетон
 • 70/915 трапезоиден лим под бетон
 • 50/980 трапезоиден лим под бетон
бетон-под-трапез-апликација

ПРОИЗВОДСТВО НА ПРОШИРЕН ЛИСТ

 • Проширен лист од 0,50 mm
 • Проширен лист од 0,60 mm
 • Проширен лист од 0,70 mm
 • Проширен лист од 0,80 mm
 • Проширен лист од 0,90 mm
 • Проширен лист од 1,00 mm
 • Проширен лист од 1,20 mm

ЛИСТ ОБРАБОТЕН

 • Лист со шаблони од 1 мм
 • Лист со шаблони од 1,2 мм
 • Лист со шаблони од 1,5 мм
 • Лист со шаблони од 2/3 mm
 • Лист со шаблони од 3/4 мм
 • Лист со шаблони од 4/5 мм
 • Лист со шаблони од 5/6 mm
 • Лист со шаблони од 7/8 mm
 • Лист со шаблони од 10 mm
Изработка на лим од кинење

ПРОФИЛ КВАДРАТЕН ЖЕЛЕЗ

 • Квадратен железен профил од 0,40 мм
 • Квадратен железен профил од 0,50 мм
 • Квадратен железен профил од 0,60 мм
 • Квадратен железен профил од 0,70 мм
 • Квадратен железен профил од 0,80 мм
 • Квадратен железен профил од 0,90 мм
 • Квадратен железен профил од 1 мм
 • Квадратен железен профил од 1,2 мм
 • Квадратен железен профил од 1,5 мм
 • Квадратен железен профил од 2 мм
 • Квадратен железен профил од 3 мм
 • Квадратен железен профил од 4 мм
 • Квадратен железен профил од 5 мм

БОЈАСЕН ПРОФИЛ ОД КВАДРАТЕН ЖЕЛЕЗ

 • 0,40 mm Обоен квадрат од железен профил
 • 0,50 мм Обоен квадрат од железен профил
 • 0,60 mm Обоен четвртаст железен профил
 • 0,70 mm Обоен четвртаст железен профил
 • 0,80 mm Обоен квадрат од железен профил
 • 0,90 mm Обоен четвртаст железен профил
 • 1 мм Обоен квадрат од железен профил
 • 1,2 мм Обоен квадрат од железен профил
 • 1,5 mm Обоен четвртаст железен профил
 • Обоен четвртаст железен профил од 2 мм
 • 3 mm Обоен четвртаст железен профил
 • 4 mm Обоен четвртаст железен профил
 • Обоен четвртаст железен профил од 5 мм

ПРОФИЛ ОД ПОГАВАНЗИРАН КВАДРАТЕН ЖЕЛЕЗ

 • 0,40 mm Поцинкуван четвртаст железен профил
 • 0,50 мм галванизиран четвртаст железен профил
 • 0,60 мм галванизиран четвртаст железен профил
 • 0,70 mm Поцинкуван четвртаст железен профил
 • 0,80 mm Поцинкуван четвртаст железен профил
 • Поцинкуван четвртаст железен профил од 0,90 mm
 • Поцинкуван квадрат од железен профил од 1 мм
 • Поцинкуван четвртаст железен профил од 1,2 мм
 • 1,5 мм галванизиран четвртаст железен профил
 • Профил со галванизиран квадрат од 2 mm
 • 3 мм галванизиран квадратен профил од железо
 • Профил со галванизиран квадрат од 4 mm
 • Профил со галванизиран квадрат од 5 mm

ПОГАНИЗИРАНА ЖЕЛЕЗНА ЦЕВКА

 • Цевка од галванизирано железо од 0,40 mm
 • Цевка од галванизирано железо од 0,50 mm
 • Цевка од галванизирано железо од 0,60 mm
 • Цевка од галванизирано железо од 0,70 mm
 • Цевка од галванизирано железо од 0,80 mm
 • Цевка од галванизирано железо од 0,90 mm
 • Цевка од галванизирано железо од 1 мм
 • Цевка од галванизирано железо од 1,2 мм
 • Цевка од галванизирано железо од 1,5 mm
 • Цевка од галванизирано железо од 2 мм
 • Цевка од галванизирано железо од 3 мм
 • Цевка од галванизирано железо од 4 mm
 • Цевка од галванизирано железо од 5 mm

СИГМА ПРОФИЛ ПРОИЗВОДСТВО

 • ПРОФИЛ НА СИГМА
 • C ПРОФИЛ
 • ОТВОРИ ПРОФИЛ
 • ПРОФИЛ БЕЗ ЗАВАР
 • S160 SIGMA ПРОФИЛ
 • S180 SIGMA ПРОФИЛ
 • S200 SIGMA ПРОФИЛ
 • S220 SIGMA ПРОФИЛ
 • S240 SIGMA ПРОФИЛ
 • S260 SIGMA ПРОФИЛ
 • S280 SIGMA ПРОФИЛ
 • S300 SIGMA ПРОФИЛ
 • S320 SIGMA ПРОФИЛ
 • S340 SIGMA ПРОФИЛ
 • S360 SIGMA ПРОФИЛ
 • S380 SIGMA ПРОФИЛ
 • S400 SIGMA ПРОФИЛ
челичен профил на преграден ѕид од гипс картон

ИЗРАБОТКА НА ПРОФИЛ НА ТАВАН

 • ПРОИЗВОДСТВО НА ПРОФИЛ НА ТАВАНИ
 • ПРОФИЛ НА ТАВАН В ПРОИЗВОДСТВО
 • 0,35 мм ТАВАН У ПРОФИЛ ПРОИЗВОДСТВО
 • 0,40 мм ТАВАН И ПРОФИЛ ПРОИЗВОДСТВО
 • 0,45 мм ТАВАН У ПРОФИЛ ПРОИЗВОДСТВО
 • ПРОИЗВОДСТВО НА ТАВАН У ПРОФИЛ 0,50 mm
 • 0,35 mm ТАВАН Ц ПРОФИЛ ПРОИЗВОДСТВО
 • 0,340 mm ТАВАН Ц ПРОФИЛ ПРОИЗВОДСТВО
 • 0,45 mm ТАВАН Ц ПРОФИЛ ПРОИЗВОДСТВО
 • 0,50 mm ТАВАН Ц ПРОФИЛ ПРОИЗВОДСТВО

ИЗРАБОТУВАЊЕ НА ПРОФИЛ НА ГИПСКАРТНИ

 • ИЗРАБОТУВАЊЕ НА ПРОФИЛ НА ГИПСКАРТНИ
 • ИЗРАБОТУВАЊЕ НА ПРОФИЛ НА ГИПСКИ ТАБЛИ DC50
 • ИЗРАБОТКА НА ПРОФИЛ НА ГИПСКИ ТАРНИ DC75
 • ИЗРАБОТУВАЊЕ НА ПРОФИЛ C на гипс картон DC100
 • ПРОИЗВОДСТВО НА ПРОФИЛ У гипс картон DU50
 • DU75 ПРОИЗВОДСТВО НА ПРОФИЛ У гипс картон
 • DU100 ПРОИЗВОДСТВО НА ПРОФИЛ НА ГИПСКАРТНИ
 • ПРОИЗВОДСТВО НА ЅИДНИ ПРОФИЛНИ КАРТНИ
истанбулски таван в профил

ИЗРАБОТКА НА ПУПОРЕН ЛИСТ

 • Ние произведуваме лим со квадратна дупка и лим со тркалезна дупка.
 • Димензии на перфориран лист
  • ПРОИЗВОДСТВО НА ЛИСТ ОД КВАДРАТНИ ДУПКИ
  • ПРОИЗВОДСТВО НА КРУЖНИ ПУПОРЕНИ ЛИСТ
  • Т СТРИН ПУПОРЕН ЛИСТ
  • М СТРИН ПУПОРЕН ЛИСТ
  • У НИЦА ПУПОРЕН ЛИСТ
  • Z СИНГ ПУПОРЕН ЛИСТ
  • Перфориран лист во 1000 mm x 2000 mm Димензии
  • Перфориран лист во 1250 mm x 2500 mm Димензии
  • Перфориран лист во 1500 mm x 3000 mm Димензии
  • Перфориран лист од 0,50 mm
  • Перфориран лист од 0,50 mm
  • Перфориран лист од 0,60 mm
  • Перфориран лист од 0,70 mm
  • Перфориран лист од 0,80 mm
  • Перфориран лист од 0,90 mm
  • Перфориран лист од 1 мм

ГРАДЕЊЕ ПРОФИЛИ

 • ХЕА ПРОФИЛ
 • HEB ПРОФИЛ
 • IPE ПРОФИЛ
 • ДВАЈТЕ ПРОФИЛ
 • ПРОФИЛ НА НПУ
 • ПРОФИЛ на NPI

АГОЛНО ЖЕЛЕЗО

 • 40 mm x 40 mm АГОЛ
 • 40 mm x 40 mm АГОЛ
 • 40 mm x 40 mm АГОЛ
 • 50 mm x 50 mm АГОЛ
 • 60 mm x 60 mm АГОЛ
 • 70 mm x 70 mm АГОЛ
 • 80 mm x 80 mm АГОЛ
 • 90 mm x 90 mm АГОЛ
 • 100 mm x 100 mm АГОЛ
 • 120 mm x 120 mm АГОЛ
 • 150 mm x 150 mm АГОЛ
грешка: Содржината е заштитена!!
mk_MKМакедонски јазик