Нашите услуги


ИСЕЧЕТЕ ДО ДОЛЖИНА НА РОЛАЧЕН ЛИСТ

Поцинкуван калем

Нерѓосувачки калем

Ладно валани

Калем топло валани

Сервис за сечење со должина на лим помеѓу 0,20 mm – 30 mm во ролна

поцинкуван-лим-што е
dx52d

ЛИЗГАЊЕ НА РОЛАТ ЛИСТ

Поцинкуван калем
Нерѓосувачки калем
Ладно валана калем
Топло валана калем
Сервис за сечење лим помеѓу 0,20 mm – 20 mm

ЛАСЕРСКО СЕЧЕЊЕ

Поцинкувано ласерско сечење
Сечење од нерѓосувачки челик
Ласерско сечење на лим
Сечење на топло валани лимови
Сечење на ладно валани лимови
Сечење на цевки
Сечење на профилот
Прецизно ласерско сечење и аголно ласерско сечење

истанбулско сечење плазма

ПЛАЗМА ИСЕЧЕЊЕ

Сечење со галванизирано плазма
Сечење од нерѓосувачки челик
Плоча Лист Плазма сечење
Плазма сечење на топло валани лимови
Ладно валан плазма сечење
Сечење на плазма цевки
Профил на плазма сечење
Прецизно сечење со плазма и аголно сечење плазма

грешка: Содржината е заштитена!!
mk_MKМакедонски јазик