Ласерско сечење


 • Ласерско сечење со ладно валани листови
 • Ласерско сечење на топло валани лимови
 • Ласерско сечење со галванизиран лим
 • Ласерско сечење од нерѓосувачки челик
 • Ласерско сечење на алуминиумски листови
 • ЛАСЕРСКИ ИСЕКУВАЊЕ НА ЛАДЕН ВАЛАН ЛИМ

  0,25 mm – 3 mm Ширина 1500 Должина: 6000

 • ЛАСЕРСКИ ИСЕКУВАЊЕ НА ТОПЛО ВАЛАН ЛИМ

  1,5 mm – 6 mm Ширина 1500 Должина: 6000

 • ЛАСЕРСКИ СЕЧЕЊЕ НА ПОКЛАНИЗЕН ЛИМ

  0,25 mm – 3 mm Ширина 1500 Должина: 6000

 • ЛАСЕРСКО СЕЧЕЊЕ НА НЕРѓосувачки ЛИСТ

  0,30 mm – 6 mm Ширина 1500 Должина: 6000

грешка: Содржината е заштитена!!
mk_MKМакедонски јазик