Сечење на серпентина


ЛИНИЈА за лизгање на калем

  • Сечење поцинкуван лим
  • Сечење на листот DKP
  • Сечење на топло валани лимови
  • Сечење нерѓосувачки лим

ЛИНИЈА за лизгање на калем

  • Пресек од 0,30 mm до 6 mm
  • Појаснување по резба на серпентина
  • Палетизирање по сечење на намотки
  • Пакување по сечење на серпентина
dx52d
грешка: Содржината е заштитена!!
mk_MKМакедонски јазик