за нас


 ЦЕНИ НА ЧЕЛИК

Како İTİBAR DEMİR ÇELİK, ние сме со вас со години. Како што го развиваме нашиот бизнис од ден на ден, го зголемуваме и нашиот квалитет.

Од ден на ден ја прошируваме нашата мрежа и со машини и опрема и со маркетинг инвестиции што ги правиме.

Ние растеме од ден на ден со моќта и поддршката што ја добиваме од вас. Додека нашите годишни продажни тонажи се мултиплицираат, ние постојано го подобруваме нашиот квалитет.

За утре силни како челик, силни како челик...

 

грешка: Содржината е заштитена!!
mk_MKМакедонски јазик