Архиви на ознаки: basınca dayanıklı çelikler

Кои се хемиските разлики помеѓу P235 и P355

p355 квалитет - Erdemir 6345 квалитет

Кои се хемиските разлики помеѓу P235 и P355? Со оглед на општите својства, се гледа дека заварливоста на двата материјали е добра. Покрај тоа, тие можат да издржат висок притисок. Вредности на јачина на квалитет P235 Материјалот за квалитет P235 е во групата на нелегиран челик. Како помошен дел при производство на котли во индустриски области, […]

Карактеристики на листот за квалитет P235GH

Квалитетен лист P235 Квалитетните листови P235 се нарекуваат и челици за садови под притисок. Бидејќи челиците со квалитет p235 се отпорни на притисок, тие се користат во производството како што се производство на котли, котли за масло отпорни на притисок. Карактеристики на листот за квалитет P235GH Степен C Si Mn PSN Вкупно Cr Ni Mo Ti V Nb макс. макс. макс. макс. мин. макс. […]

грешка: Содржината е заштитена!!
mk_MKМакедонски јазик