Архиви на ознаки: çatı sacı

Поцинкуван брановиден лим

галванизиран брановиден лим

Поцинкуван брановиден лим Поцинкуваните брановидни плочи се произведуваат со квалитет dx 51 помеѓу 0,40 mm и 1 mm. Може да се наведе дека поцинкуваните брановидни плочи се во една форма, за разлика од трапезоидните лимови. Ширината на галванизираните брановидни плочи може да се произведува во намотки од 1000 mm. Дебелина 0,25-1mm Ширина 1000-1200-1250 Брановидни поцинковани лимови произведени од поцинкуван калем лист од 1000 mm доаѓа во ширина од 875 mm. […]

Кровен лист – Фасадна обвивка

КРИВЕН ЛИМ - трапезоиден лим

Кровен лим – Материјал за обложување на фасади Покривниот лим, или трапезоиден лим, има промена на моделот според нивната структура и место на употреба. Материјалот за покривни листови може да се произведува во различни големини, како и во опции за боја. Причината поради која покривните листови се нарекуваат трапезоиден лим е тоа што доаѓа од трапезиоден челик од англиски на нашиот јазик. Материјали за производство на покривни листови: Поцинкуван лим Обоен поцинкуван […]

Истанбул Трапез лист цени

затемнет лист, обоен лист, трапезоиден лист, фасадна обвивка, покрив

Цени за трапезоидни листови во Истанбул, создадовме специјални продажни места во Истанбул Аташехир за нашите ценети клиенти, сега вашите нарачки се приближуваат како телефонски повик. Трапезоиден лист 27/200 форма, ширина на затворање, должина 100 cm, се произведува во саканата должина. Ценовникот на поцинкуван трапезоиден лим со ширина од 1 метар е следен. Цени за галванизиран лим Поцинкуваните лимови се […]

грешка: Содржината е заштитена!!
mk_MKМакедонски јазик