Архиви на ознаки: çelik kaplama

Истанбул Трапез лист цени

затемнет лист, обоен лист, трапезоиден лист, фасадна обвивка, покрив

Цени за трапезоидни листови во Истанбул, создадовме специјални продажни места во Истанбул Аташехир за нашите ценети клиенти, сега вашите нарачки се приближуваат како телефонски повик. Трапезоиден лист 27/200 форма, ширина на затворање, должина 100 cm, се произведува во саканата должина. Ценовникот на поцинкуван трапезоиден лим со ширина од 1 метар е следен. Цени за галванизиран лим Поцинкуваните лимови се […]

грешка: Содржината е заштитена!!
mk_MKМакедонски јазик