Архиви на ознаки: deck sacı

Производство на трапезоидни листови ПАЛУБИ

бетон-под-трапез-Истанбул

Производство на трапезоидни лимови на палубата Производство на трапезоидни палуби – Тоа е подземна бетонска кофраж погодна за армирано-бетонски проекти. Ја намалува употребата на бетон при изработката на кофражот. Се користи при изградба на меѓукатни подови на згради, и во меѓукатни подови на челични конструкции. Палубата Трапезоиден лист може да се произведува во истата машина како и трапезоидна покривна покривка, што е покривка. Трапезоиден премаз на палубата се користи во многу […]

грешка: Содржината е заштитена!!
mk_MKМакедонски јазик