Архиви на ознаки: ısıya dayanıklı sac

Кои се хемиските разлики помеѓу P235 и P355

p355 квалитет - Erdemir 6345 квалитет

Кои се хемиските разлики помеѓу P235 и P355? Со оглед на општите својства, се гледа дека заварливоста на двата материјали е добра. Покрај тоа, тие можат да издржат висок притисок. Вредности на јачина на квалитет P235 Материјалот за квалитет P235 е во групата на нелегиран челик. Како помошен дел при производство на котли во индустриски области, […]

грешка: Содржината е заштитена!!
mk_MKМакедонски јазик