Архиви на ознаки: istanbul tavan profil

30 август 2021 година Цени на профилот на гипс картон

истанбулски таван в профил

30 август 2021 година Цени на профилот на гипс картон 1-) ДДВ НЕ Е ВКЛУЧЕН ВО НАШИТЕ ЦЕНИ. 2-) ЦЕНИТЕ ВАЖАТ ДО КРАЈ НА ДЕНОТ. 3-) НАШИТЕ ЦЕНИ СЕ ПРИМЕНУВААТ ВО СЛУЧАЈ НА ПЛАЌАЊЕ ОДНАПРЕД. 4-) ЦЕНИ ЗА ИСПОРАКА ВО ФАБРИКА, СО ИСКЛУЧУВАЊЕ НА ИСПОРАКАТА. 5-) ВАЖИ ПОД УСЛОВ ДА Е НА НАША ЛИЦА. 6-) НАРАЧКИТЕ СЕ ПРЕДЛЕЖАТ НА ОДОБРУВАЊЕ. 7-) КОПИРАЊЕ, ЗАБРАНЕТО Е РЕПРОДУКЦИЈА.

Цени на профилот на таванот на 30 август 2021 година

истанбулски таван в профил

30 август 2021 година Цени на тавански профил 1-) ДДВ НЕ Е ВКЛУЧЕН ВО НАШИТЕ ЦЕНИ. 2-) ЦЕНИТЕ ВАЖАТ ДО КРАЈ НА ДЕНОТ. 3-) НАШИТЕ ЦЕНИ СЕ ПРИМЕНУВААТ ВО СЛУЧАЈ НА ПЛАЌАЊЕ ОДНАПРЕД. 4-) ЦЕНИ ЗА ИСПОРАКА ВО ФАБРИКА, СО ИСКЛУЧУВАЊЕ НА ИСПОРАКАТА. 5-) ВАЖИ ПОД УСЛОВ ДА Е НА НАША ЛИЦА. 6-) НАРАЧКИТЕ СЕ ПРЕДЛЕЖАТ НА ОДОБРУВАЊЕ. 7-) КОПИРАЊЕ, ЗАБРАНЕТО Е РЕПРОДУКЦИЈА.

24.08.2021 Цени на тавански профил

истанбулски таван в профил

24.08.2021 Цени за плафонски профил 1-) ДДВ НЕ Е ВКЛУЧЕН ВО НАШИТЕ ЦЕНИ. 2-) ЦЕНИТЕ ВАЖАТ ДО КРАЈ НА ДЕНОТ. 3-) НАШИТЕ ЦЕНИ СЕ ПРИМЕНУВААТ ВО СЛУЧАЈ НА ПЛАЌАЊЕ ОДНАПРЕД. 4-) ЦЕНИ ЗА ИСПОРАКА ВО ФАБРИКА, СО ИСКЛУЧУВАЊЕ НА ИСПОРАКАТА. 5-) ВАЖИ ПОД УСЛОВ ДА Е НА НАША ЛИЦА. 6-) НАРАЧКИТЕ СЕ ПРЕДЛЕЖАТ НА ОДОБРУВАЊЕ. 7-) КОПИРАЊЕ, ЗАБРАНЕТО Е РЕПРОДУКЦИЈА.

24.08.2021 Цени за ѕидни профили

истанбулски таван в профил

24.08.2021 Duvar Profil Fiyatları 1-) FİYATLARIMIZA KDV DAHİL DEĞİLDİR. 2-) FİYATLAR GÜN SONUNA KADAR GEÇERLİDİR. 3-) FİYATLARIMIZ PEŞİN ÖDEME DURUMUNDA GEÇERİDİR. 4-) FABRİKA TESLİM FİYATLARIDIR, NAKLİYE HARİÇTİR. 5-) STOKLARIMIZDA OLMASI KOŞULU İLE GEÇERLİDİR. 6-) SİPARİŞLER ONAYA TABİDİR. 7-) KOPYALAMAK , ÇOĞALTMAK YASAKTIR.

24.08.2021 Цени на профилот на гипс картон

истанбулски таван в профил

1-) НАШАТА ЦЕНА НЕ ВКЛУЧУВА ДДВ. 2-) ЦЕНИТЕ ВАЖАТ ДО КРАЈ НА ДЕНОТ. 3-) НАШИТЕ ЦЕНИ СЕ ПРИМЕНУВААТ ВО СЛУЧАЈ НА ПЛАЌАЊЕ ОДНАПРЕД. 4-) ЦЕНИ ЗА ИСПОРАКА ВО ФАБРИКА, СО ИСКЛУЧУВАЊЕ НА ИСПОРАКАТА. 5-) ВАЖИ ПОД УСЛОВ ДА Е НА НАША ЛИЦА. 6-) НАРАЧКИТЕ СЕ ПРЕДЛЕЖАТ НА ОДОБРУВАЊЕ. 7-) КОПИРАЊЕ, ЗАБРАНЕТО Е РЕПРОДУКЦИЈА.

ИСТАНБУЛ ТАВАН Ц ПРОФИЛ ПРОИЗВОДСТВО

истанбул-суспендиран-таван-в-профил-производство

ИСТАНБУЛ ИСТАНБУЛ ТАВАН В ПРОФИЛ ПРОИЗВОДСТВО Производството на таванот в профил на Истанбул е направено помеѓу 0,40 mm и 0,70 mm. Профилите на суспендирани тавани и профилите на таванот од гипс картон c се истите производи. Ние правиме профили на спуштен таван во нашата работилница лоцирана на анадолската страна на Истанбул. КАРАКТЕРИСТИКИ НА висечки таван од гипсена плоча Може да се произведува во преферирани големини според проектот. На таваните на канцеларијата и на целиот ентериер, без оглед на […]

грешка: Содржината е заштитена!!
mk_MKМакедонски јазик