Архиви на ознаки: Rulo sac kesim hattı

Намотка се сече на должина

Должина на ролна, сечење со должина на ролна, сечење на лист со должина на серпентина, Ердемир ролна сечена должина на лист, поцинкуван лим исечен до должина, лим од не'рѓосувачки челик исечен по должина, алуминиумски лим исечен на должина

Сечење со должина на калем: Тоа е машинската линија произведена за сечење на калем листови. Листовите на намотките може да се исечат до саканата должина во овие линии.

грешка: Содржината е заштитена!!
mk_MKМакедонски јазик