Архиви на ознаки: sac kesim

Модели со ласерско сечење во Истанбул

CNC примероци за ласерско сечење

МОДЕЛИ ЗА ЛАСЕРСКО СЕЧЕЊЕ ИСТАНБУЛ Денес, машините за ласерско сечење им нудат на малите и големите компании можност да запознаат ласерски исечени метали како што се нерѓосувачки, јаглероден челик, поцинкувани, па дури и алуминиумски материјали. Како резултат на тоа, тие имаат одлична можност економично и ефикасно да сечат високо сложени метални делови, прототипови и приспособени делови со ласер, вклучувајќи: Истанбул […]

Ankara cnc lazer kesim

ankara cnc lazer kesim

Ankara cnc lazer kesim her daim güncel ve iyi sac kesim fiyatları tesislerimizle hizmetinizdeyiz. Cnc Lazer kesim sistemleri metal parçaları kesmek için uygun bir yöntemdir. Cnc Lazer kesim makineleri, Sac ve metal nesneleri kesmek için hızlı ve verimli bir yol sağlamaktadır. Lazer makineleri kesimi, diğer kesme yöntemlerinin çoğundan daha temizdir ve kesimlerden sonrasında daha az […]

Намотка се сече на должина

Должина на ролна, сечење со должина на ролна, сечење на лист со должина на серпентина, Ердемир ролна сечена должина на лист, поцинкуван лим исечен до должина, лим од не'рѓосувачки челик исечен по должина, алуминиумски лим исечен на должина

Сечење со должина на калем: Тоа е машинската линија произведена за сечење на калем листови. Листовите на намотките може да се исечат до саканата должина во овие линии.

грешка: Содржината е заштитена!!
mk_MKМакедонски јазик