Архиви на ознаки: tavan c profil

Цени на профилот на таванот U

Профил на таванот, профил од гипс картон на таванот, профил на плафон со гипс картон, профил на гипс тавански спој

Профил на таванот U Цени Цените на таванот U зависат од цените на галванизираниот лим бидејќи тие се произведени од галванизиран лим. Цените на галванизираниот лим, од друга страна, варираат во зависност од многу различни параметри како што се квалитетот, дебелината, дебелината на облогата. Профилот на таванот во форма на буквата У генерално започнува од 0,35 mm и е изработен од поцинкуван лим со дебелина од 0,60 mm. Потенки по нарачка […]

Цени на таванот C профил

Отворен профил, ѕиден профил од гипс картон, внатрешен ѕиден профил од гипс картон, профил за спојување на гипс картон

Цени на таванот c профил Ние произведуваме тавански профил c со наши сопствени машини за ролни. Цените на таванот C се изработени од галванизиран лим. Меѓу профилите за производство на таванот, тие се најпреферираните моделирани профили. Профилите на таванот што се користат при нанесување на таванот обично се произведуваат од 0,50 mm и 0,60 mm. Профилите на таванот, исто така наречени tc профили, можат да бидат во различни форми. […]

грешка: Содржината е заштитена!!
mk_MKМакедонски јазик