Архиви на ознаки: tavan profil

Цени на профилот на таванот U

Профил на таванот, профил од гипс картон на таванот, профил на плафон со гипс картон, профил на гипс тавански спој

Профил на таванот U Цени Цените на таванот U зависат од цените на галванизираниот лим бидејќи тие се произведени од галванизиран лим. Цените на галванизираниот лим, од друга страна, варираат во зависност од многу различни параметри како што се квалитетот, дебелината, дебелината на облогата. Профилот на таванот во форма на буквата У генерално започнува од 0,35 mm и е изработен од поцинкуван лим со дебелина од 0,60 mm. Потенки по нарачка […]

грешка: Содржината е заштитена!!
mk_MKМакедонски јазик