Архиви на ознаки: yağ kazanı çelikleri

Карактеристики на листот за квалитет P235GH

Квалитетен лист P235 Квалитетните листови P235 се нарекуваат и челици за садови под притисок. Бидејќи челиците со квалитет p235 се отпорни на притисок, тие се користат во производството како што се производство на котли, котли за масло отпорни на притисок. Карактеристики на листот за квалитет P235GH Степен C Si Mn PSN Вкупно Cr Ni Mo Ti V Nb макс. макс. макс. макс. мин. макс. […]

грешка: Содржината е заштитена!!
mk_MKМакедонски јазик