Цени на профилот на таванот на 30 август 2021 година

istanbul tavan c profili

Цени на профилот на таванот на 30 август 2021 година

ЦЕНОВНИК ПРОФИЛ НА ГИПСКАРТНИ
ОПИС НА ПРОИЗВОДОТСПИСЕН ЦЕНА (TL)КОЛИЧИНА НА ПАКУВАЊЕЦЕНА НА ПАКЕТ (TL)
ТАВАН C (0,40мм)6.1078536 МТ219.8826
ТАВАН C (0,45мм)6.8659536 МТ247.1742
ТАВАН C (0,50mm)7.6240536 МТ274.4658
ТАВАН U (0,35 мм)3.00372 МТ216.216
ТАВАН U (0,40мм)3.4261572 МТ246.6828
ТАВАН U (0,45мм)3.8482572 МТ277.074
ТАВАН U (0,50 mm)4.2703572 МТ307.4652
WALL U 50 (0,40mm)5.214336 МТ187.7148
WALL U 50 (0,45mm)5.8600536 МТ210.9618
WALL U 50 (0,50mm)6.505836 МТ234.2088
ЅИД C 50 (0,40мм)7.102236 МТ255.6792
ЅИД C 50 (0,45мм)7.984236 МТ287.4312
ЅИД C 50 (0,50мм)8.8651536 МТ319.1454
ЅИД L 75 (0,40мм)6.1078536 МТ219.8826
ЅИД L 75 (0,45мм)6.8659536 МТ247.1742
ЅИД L 75 (0,50мм)7.6240536 МТ274.4658
ЅИД C 75 (0,40мм)7.9957536 МТ287.847
ЅИД C 75 (0,45мм)8.990136 МТ323.6436
ЅИД C 75 (0,50мм)9.983436 МТ359.4024
WALL U 100 (0,40mm)9.2977536 МТ334.719
WALL U 100 (0,45mm)10.4527536 МТ376.299
WALL U 100 (0,50mm)11.6077536 МТ417.879
ЅИД C 100 (0,40мм)11.5027536 МТ414.099
WALL C 100 (0,45mm)12.933936 МТ465.6204
ЅИД C 100 (0,50мм)14.3650536 МТ517.1418
Жица за закачалка (30см)0.28665100 н.е28.665
Жица за закачалка (40см)0.3822100 н.е38.22
Жица за закачалка (50cm)0.4767100 н.е47.67
Жица за закачалка (60см)0.57225100 н.е57.225
Жица за закачалка (80см)0.76335100 н.е76.335
Жица за закачалка (100cm)0.95445100 н.е95.445
Жица за закачалка (120cm)1.14555100 н.е114.555
Жица за закачалка (150cm)1.43115100 н.е143.115
Жица за закачалка (200см)1.9089100 н.е190.89
Жица за закачалка (300cm)2.86335100 н.е286.335
АГРАФ (7 см)0.5932550 н.е29.6625
АГРАФ (12 см)0.890450 н.е44.52
АГРАФ (15 см)1.0384550 н.е51.9225
АГРАФ (20см)1.36550 н.е68.25
АГРАФ (30см)1.9582550 н.е97.9125
Челичен шпилка0.3885500 н.е194.25
Маша за закачалки0.85261000 н.е852.6
Клип за таванот0.33495750 н.е251.2125
ДОДАВАЊЕ0.717151000 н.е717.15
Перфориран агол1.81125135 МТ244.51875
Груб агол на гипс1.8112567,5 МТ122.259375
Детали L Профил2.5074135 МТ338.499
Детали U Профил2.925372 МТ210.6216
Борозан завртка 35 x 2,50.05881000 н.е58.8
Борозан завртка 35 x 3,50.07771000 н.е77.7
Борозан завртка 45 x 2,50.118651000 н.е118.65
Завртка за дупчење 35 x 2,50.068251000 н.е68.25
Завртка за дупчење 35 x 3,50.085051000 н.е85.05
8 x 40 шпилка + завртка0.187951000 н.е187.95
1-) НАШАТА ЦЕНА НЕ ВКЛУЧУВА ДДВ.
2-) ЦЕНИТЕ ВАЖАТ ДО КРАЈ НА ДЕНОТ.
3-) НАШИТЕ ЦЕНИ СЕ ВАЖАТ ВО СЛУЧАЈ НА ПЛАЌАЊЕ.
4-) ЦЕНИ ЗА ИСПОРАКА ВО ФАБРИКА, СО ИСКЛУЧУВАЊЕ НА ИСПОРАКАТА.
5-) ВАЖИ ПОД УСЛОВ ДА Е НА НАША ЛИЦА.
6-) НАРАЧКИТЕ СЕ ПРЕДЛЕЖАТ НА ОДОБРУВАЊЕ.
7-) КОПИРАЊЕ, ЗАБРАНЕТО Е РЕПРОДУКЦИЈА.

грешка: Содржината е заштитена!!
mk_MKМакедонски јазик