38/151/76 Бетонски трапезоиден лим

beton altı trapez sac ağırlıkları, beton altı sacı, beton altı sac uygulama, beton altı trapez sac ölçüleri, beton altı çelik uygulama, deck trapez sac, deck sacı, beton altı deck sacı

38/151/76 Бетонски трапезоиден лим

38/151-76 beton altı trapez sac fiyatları, 38/760 beton altı trapez sac teknik çizimi,38/151 beton altı trapez sac uygulama,38/766 beton altı trapez sac imalat,38/760 beton altı trapez sac firması,38/151 beton altı trapez sac gebze,38/151 beton altı trapez sac istanbul
38/151-76 цени трапезоиден лим, 38/760 трапезоиден лим под бетон технички цртеж, 38/151 трапезоиден лим под бетонска апликација, 38/766 трапезоиден лим за производство на бетон, 38/760 трапезоиден лим под бетон, компанија за бетон, 151 трапезоиден лист под бетон гебзе,38/151 трапезоиден лист под бетон Истанбул

38/151 трапезоиден лим димензии

38/151/76 бетонски трапезоиден лим Широк е 76 см. 38/151 Тежините на подземните трапезоидни листови 76cm се разликуваат според дебелината.Тие се познати и како 38/760 подземен трапезен лист.

Можете да ги испитате тежините на трапезоидните листови 38/760 под бетон. Не треба да се заборави дека се нарекува и 38/151 лим од палубата. Палубата лист е дефиниран како подна кофражни лист.

38/151/76 бетонски трапезоиден лим Како што може да се види од сликата погоре, има ширина од 760 mm, односно приближно 76 cm.
Цените на трапезоиден лим 8/760 под бетон се пресметуваат со ставање на договорна работа на цените на поцинкуваниот лим.
Цените на трапезоидните лимови под бетон се просечни 100 американски долари/тон по тон договорна изработка.
Со други зборови, можете лесно да ја најдете цената на чинење од 100 американски долари/тон по тон и транспортот на поцинкуваниот лим со квалитет dx51 што треба да се користи.

38/760 Како што се гледа во техничкиот цртеж на трапезоиден лим под бетон, длабочината на чекорот е 38 mm. 38/151-76 клинци за обетка се користат при нанесување на трапезоиден лим под бетон.

38/151 трапезоиден лим под бетон Нашиот производствен капацитет е во Истанбул.

38/151-76 бетонски трапезоиден лим Како компанија со години ги додаваме нашите референци со многу проекти.

38/151 бетонски трапезоиден лим Можете исто така да испраќате од нашиот објект во Гебзе. 38/151 бетонски трапезоиден лим Цените во Истанбул се исти како цените на Гебзе.

38/151/76 Бетонски трапезоиден лим апликација

Нанесувањето на бетонски трапез, имено нанесувањето на палубата, е многу лесно и поволно.

38/151 Трапезоиден лим под носивост на бетон

Во следната табела е прикажана носивоста на 38/151-76 м2.

ЉУБОВ ОПЕГА (планина) ДЕБЕЛИНА (ММ)
0,5 мм 0,6 мм 0,7 мм 0,8 мм 0,9 мм 1мм 1,2 мм
1,20 метри 465 кг 555 кг 643 кг 730 кг 817 кг 901 кг 1068 кг
1,40 метри 342 кг 408 кг 472 кг 537 кг 600 кг 662 кг 785 кг
1,60 м 262 кг 312 кг 362 кг 411 кг 459 кг 507 кг 601 кг
1,80 метри 207 кг 247 кг 286 кг 325 кг 363 кг 401 кг 475 кг
2 метри 168 кг 200 кг 231 кг 263 кг 294 кг 325 кг 385 кг
2,20 метри 138 кг 165 кг 191 кг 217 кг 243 кг 268 кг 318 кг
2,40 метри 116 кг 139 кг 161 кг 183 кг 204 кг 225 кг 267 кг
2,60 метри 99 кг 118 кг 137 кг 156 кг 174 кг 192 кг 228 кг
3,00 метри 67 кг 80 кг 93 кг 105 кг 118 кг 130 кг 154 кг
бетонски трапезоиден лим тегови, под бетонски лим, под нанесување на бетонски лим, под бетонски трапезоиден лим димензии, под бетонска челична апликација, трапезоиден лим од палубата, лим од палубата, под бетонска палуба

38/151/76 Цени за бетонски трапезоиден лим

Цени на трапезоиден лим од галванизиран бетон од 0,60 mm

38/151 Бетонски Трапезоиден лим цени 76 cm површина за затворање  TL/mt
38/151 Бетонски Трапезоиден лим цени 76 cm површина за затворање tl/kg

Цени на галванизиран трапезоиден лим од 0,70 mm

38/151 Бетонски Трапезоиден лим цени 76 cm површина за затворање  TL/mt
38/151 Бетонски Трапезоиден лим цени 76 cm површина за затворање tl/kg

Цени на галванизиран трапезоиден лим од 0,80 mm

38/151 Бетонски Трапезоиден лим цени 76 cm површина за затворање  TL/mt
38/151 Бетонски Трапезоиден лим цени 76 cm површина за затворање tl/kg

Цени на галванизиран трапезоиден лим 0,90 mm

38/151 Бетонски Трапезоиден лим цени 76 cm површина за затворање  TL/mt
38/151 Бетонски Трапезоиден лим цени 76 cm површина за затворање tl/kg

Цени на галванизиран трапезоиден лим од 1,00 mm

38/151 Бетонски Трапезоиден лим цени 76 cm површина за затворање  TL/mt
38/151 Бетонски Трапезоиден лим цени 76 cm површина за затворање tl/kg

Цени на галванизиран трапезоиден лим од 1,20 mm

38/151 Бетонски Трапезоиден лим цени 76 cm површина за затворање TL/mt
38/151 Бетонски Трапезоиден лим цени 76 cm површина за затворање tl/kg

Beton altı trapez sac
Бетонски трапезоиден лим

 

Бетонски трапезоиден лим Тоа е многу цврст материјал кој може да се користи за седење на покривот. Доволно е силен за да поддржува метална палуба. Metal Deck обезбедува и одлична површина за поставување на покривот. Може да биде и самостојна површина што се користи за скали, огради и подови. Конечно, се користи во широк спектар на комерцијални и индустриски апликации.

 

Бетонски трапезоиден лим е силна и издржлива опција за подови која доаѓа во различни дебелини, големини и завршетоци. Може да се користи за различни станбени, комерцијални и индустриски апликации.

Бетонски трапезоиден лим е силен и издржлив материјал за подови со многу намени. Може да се користи на покриви, подови, скали и огради за да се создаде силен и цврст таван. Металните облоги доаѓаат во многу различни големини, дебелини и мерачи.

Metal Deck е градежен материјал кој може да се користи за различни работи, вклучително и создавање цврста основа на која може да стои вашиот покрив. Обично е направен од челик и има многу примени во градежната индустрија бидејќи е издржлив и сигурен.

Металната палуба, позната и како палуба од греда или брановидна челична палуба, создава силен и цврст под со многу апликации, вклучувајќи бетонски плочи и подлога за мезанин. Metal Deck е длабок 3 инчи и широк 24 инчи и е достапен во различни дебелини, мерачи и завршетоци.

метална палуба доаѓа во многу дебелини, мерачи и големини. Совршен за силна, цврста површина на која ќе го изградите вашиот покрив. Metal Deck обезбедува издржливост на покривот.

Метална палубаТоа е одличен материјал за изградба на покрив за седење. Металната палуба нуди сила и стабилност.

Метална палуба Доаѓа во различни дебелини, големини и панели. Создава цврста основа за вашиот покрив да стои и обезбедува издржливост на покривот.

Метален трапезоиден лим Доаѓа во различни дебелини, мерачи и големини. Обезбедува силна основа за вашата бетонска кофраж да стои и може да се користи за многу други апликации.

Метална под-бетонска плоча е силен и робустен материјал со различни примени. Дебелините, димензиите и димензиите на панелите го прават погоден за многу проекти. Може да се користи и за бетонски плочи и мезанини.

Метална подбетонска кофражна плочае дизајниран да биде цврста, цврста основа на вашиот покрив. Metal Deck доаѓа во различни дебелини, големини и завршетоци за сите ваши потреби. Тие се посветени на обезбедување брз, висококвалитетен производ кој е најевтин на пазарот.

Метална подбетонска кофражна плочае челичен производ од 3 инчи x 24 инчи што се користи за создавање празнини на подот. Метална подбетонска кофражна плочаСовршен за потребите на станбени и деловни згради. Тој е неверојатно издржлив и ќе го издржи тестот на времето. Метал бетонска кофражна плоча производите им обезбедуваат на клиентите цврста основа на која можат да седат нивните покриви. Metal Deck обезбедува цврста основа за седење на вашиот покрив. Обезбедува издржливост на структурата.

Една мисла за „38/151/76 Beton altı Trapez Sac

  1. Pingback: 38/151/91 БЕТОНСКИ ТРАПЕЗЕН ЛИСТ | Трапезен лист

Коментарите се затворени.

грешка: Содржината е заштитена!!
mk_MKМакедонски јазик