38/151/91 Бетонски трапезоиден лим

beton altı trapez sac ağırlıkları, beton altı sacı, beton altı sac uygulama, beton altı trapez sac ölçüleri, beton altı çelik uygulama, deck trapez sac, deck sacı, beton altı deck sacı

38/151/91 Бетонски трапезоиден лим

38/151-91 бетонски трапезоиден лим Широк е 91 см. 38/151 Тежините на подземните трапезоидни листови 91 cm се разликуваат според дебелината.

38/151-91 cm во табелата подолу тегови на бетонски трапезоиден лим Можете да прегледате. Не треба да се заборави дека се нарекува и лим од 38/151 палуба. Палубата лист е дефиниран како подна кофражни лист.

38/151 91 cm ширина Под бетонски трапез тежина на лим Табела

ДОЛЖИНА Дебелина на галванизиран лист
0,5 мм 0,6 мм 0,7 мм 0,8 мм 0,9 мм 1мм 1,2 мм
2,00 м 9,6 кг 11,52 кг 13,44 кг 15,36 кг 17,28 кг 19,2 кг 23,04 кг
3,00 метри 14,4 кг 17,28 кг 20,16 кг 23,04 кг 25,92 кг 28,8 кг 34,56 кг
6,00 м 28,8 кг 34,56 кг 40,32 кг 46,08 кг 51,84 кг 57,6 кг 69,12 кг
38/151 beton altı trapez sac fiyatları, 38/151 beton altı trapez sac teknik çizimi,38/151 beton altı trapez sac uygulama,38/151 beton altı trapez sac imalat,38/151 beton altı trapez sac firması,38/151 beton altı trapez sac gebze,38/151 beton altı trapez sac istanbul

38/151-91 под-бетон трапезоиден лим има ширина од 905 mm, односно приближно 91 cm, како што се гледа на сликата погоре. 38/906 цените на трапезоиден лим под бетон се пресметуваат со додавање на договорна работна сила на цените на поцинкуваниот лим.

Цени на бетонски трапезоиден лим

Цени на бетонски трапезоиден лим договорна работа по тон…. е УСД/тон.

Со други зборови, можете лесно да ја најдете цената на чинење од ….усд/тон по тон и транспортот според цените на поцинкуваниот лим со квалитет dx51.

38/906 бетонски трапезоиден лим Како што се гледа во техничкиот цртеж, длабочината на чекорот е 38 mm.

38/151-91 клинци за обетка се користат при нанесување на трапезоиден лим под бетон.

38/151-91 под бетонски трапезоиден лим производство Истанбул е во полињата со сол. Како компанија 38/151-91 под бетонски трапезоиден лим, со години ги додаваме нашите референци со многу проекти.

38/151-91 бетонски трапезоиден лим Можете исто така да испраќате од нашиот објект во Гебзе. 38/151-91 бетонски трапезоиден лим истанбул цените се исти како цените на гебзе.

38/151/91 Носивост на бетонски трапезоиден лим

Во следната табела е прикажана носивоста на 38/151-91 м2.

ЉУБОВ ОПЕГА (планина) ДЕБЕЛИНА (ММ)
0,5 мм 0,6 мм 0,7 мм 0,8 мм 0,9 мм 1мм 1,2 мм
1,20 метри 465 кг 555 кг 643 кг 730 кг 817 кг 901 кг 1068 кг
1,40 метри 342 кг 408 кг 472 кг 537 кг 600 кг 662 кг 785 кг
1,60 м 262 кг 312 кг 362 кг 411 кг 459 кг 507 кг 601 кг
1,80 метри 207 кг 247 кг 286 кг 325 кг 363 кг 401 кг 475 кг
2 метри 168 кг 200 кг 231 кг 263 кг 294 кг 325 кг 385 кг
2,20 метри 138 кг 165 кг 191 кг 217 кг 243 кг 268 кг 318 кг
2,40 метри 116 кг 139 кг 161 кг 183 кг 204 кг 225 кг 267 кг
2,60 метри 99 кг 118 кг 137 кг 156 кг 174 кг 192 кг 228 кг
3,00 метри 67 кг 80 кг 93 кг 105 кг 118 кг 130 кг 154 кг
под бетонски трапезоиден лим тежини, под бетонски лим, под нанесување на бетонски лим, под бетонски трапезоиден лим димензии, под бетонски челик апликација, трапезоиден лим од палубата, лим од палубата, под бетонска палуба

Beton altı trapez sac
Бетонски трапезоиден лим

38/151/91 Цени за бетонски трапезоиден лим

Поцинкуван од 0,60 mm Бетонски трапезоиден лим Цените

38/151 Под бетонски трапезоиден лим цени 91 cm површина за затворање…TL/mt
38/151 Цени на трапезоиден лим под бетон 91 cm површина за затворање tl/kg

Цени на галванизиран трапезоиден лим од 0,70 mm

38/151 Цени на трапезоиден лим под бетон 91 cm површина за затворање …tl/mt
38/151 Цени на трапезоиден лим под бетон 91 cm површина за затворање tl/kg

Цени на галванизиран трапезоиден лим од 0,80 mm

38/151 Цени на трапезоиден лим под бетон 91 cm површина за затворање …tl/mt
38/151 Цени на трапезоиден лим под бетон 91 cm површина за затворање tl/kg

Цени на галванизиран трапезоиден лим 0,90 mm

38/151 Цени на трапезоиден лим под бетон 91 cm површина за затворање …tl/mt
38/151 Цени на трапезоиден лим под бетон 91 cm површина за затворање tl/kg

Цени на галванизиран трапезоиден лим од 1,00 mm

38/151 Цени на трапезоиден лим под бетон 91 cm површина за затворање ..tl/mt
38/151 Цени на трапезоиден лим под бетон 91 cm површина за затворање tl/kg

Цени на галванизиран трапезоиден лим од 1,20 mm

38/151 Под бетонски трапезоиден лим цени 91 cm површина за затворање…TL/mt
38/151 Цени на трапезоиден лим под бетон 91 cm површина за затворање tl/kg

грешка: Содржината е заштитена!!
mk_MKМакедонски јазик