Категорија Архива: Alçıpan profili

Видови профили на гипс картон

istanbul tavan c profili

Видови профили од гипс картон Видови профили од гипс картон се профили од галванизиран челичен лим што се користат во висечки тавани, преградни ѕидови и системи за обложување на ѕидови. Тие нудат прекрасни решенија во зградите, поточно во архитектонските структури. Лесно се прилагодуваат на местото каде што се користат и се исклучително издржливи. Благодарение на неговата висока отпорност на корозија, може безбедно да се користи многу години. Тие се многу лесни за нанесување и расклопување. Добар избор за оние кои бараат економични материјали […]

30 август 2021 година Цени на профилот на гипс картон

istanbul tavan c profili

30 август 2021 година Цени на профилот на гипс картон 1-) ДДВ НЕ Е ВКЛУЧЕН ВО НАШИТЕ ЦЕНИ. 2-) ЦЕНИТЕ ВАЖАТ ДО КРАЈ НА ДЕНОТ. 3-) НАШИТЕ ЦЕНИ СЕ ПРИМЕНУВААТ ВО СЛУЧАЈ НА ПЛАЌАЊЕ ОДНАПРЕД. 4-) ЦЕНИ ЗА ИСПОРАКА ВО ФАБРИКА, СО ИСКЛУЧУВАЊЕ НА ИСПОРАКАТА. 5-) ВАЖИ ПОД УСЛОВ ДА Е НА НАША ЛИЦА. 6-) НАРАЧКИТЕ СЕ ПРЕДЛЕЖАТ НА ОДОБРУВАЊЕ. 7-) КОПИРАЊЕ, ЗАБРАНЕТО Е РЕПРОДУКЦИЈА.

Цени на профилот на таванот на 30 август 2021 година

istanbul tavan c profili

30 август 2021 година Цени на тавански профил 1-) ДДВ НЕ Е ВКЛУЧЕН ВО НАШИТЕ ЦЕНИ. 2-) ЦЕНИТЕ ВАЖАТ ДО КРАЈ НА ДЕНОТ. 3-) НАШИТЕ ЦЕНИ СЕ ПРИМЕНУВААТ ВО СЛУЧАЈ НА ПЛАЌАЊЕ ОДНАПРЕД. 4-) ЦЕНИ ЗА ИСПОРАКА ВО ФАБРИКА, СО ИСКЛУЧУВАЊЕ НА ИСПОРАКАТА. 5-) ВАЖИ ПОД УСЛОВ ДА Е НА НАША ЛИЦА. 6-) НАРАЧКИТЕ СЕ ПРЕДЛЕЖАТ НА ОДОБРУВАЊЕ. 7-) КОПИРАЊЕ, ЗАБРАНЕТО Е РЕПРОДУКЦИЈА.

24.08.2021 Цени на тавански профил

istanbul tavan c profili

24.08.2021 Цени за плафонски профил 1-) ДДВ НЕ Е ВКЛУЧЕН ВО НАШИТЕ ЦЕНИ. 2-) ЦЕНИТЕ ВАЖАТ ДО КРАЈ НА ДЕНОТ. 3-) НАШИТЕ ЦЕНИ СЕ ПРИМЕНУВААТ ВО СЛУЧАЈ НА ПЛАЌАЊЕ ОДНАПРЕД. 4-) ЦЕНИ ЗА ИСПОРАКА ВО ФАБРИКА, СО ИСКЛУЧУВАЊЕ НА ИСПОРАКАТА. 5-) ВАЖИ ПОД УСЛОВ ДА Е НА НАША ЛИЦА. 6-) НАРАЧКИТЕ СЕ ПРЕДЛЕЖАТ НА ОДОБРУВАЊЕ. 7-) КОПИРАЊЕ, ЗАБРАНЕТО Е РЕПРОДУКЦИЈА.

24.08.2021 Цени за ѕидни профили

istanbul tavan c profili

24.08.2021 Цени на ѕиден профил 1-) ДДВ НЕ Е ВКЛУЧЕН ВО НАШИТЕ ЦЕНИ. 2-) ЦЕНИТЕ ВАЖАТ ДО КРАЈ НА ДЕНОТ. 3-) НАШИТЕ ЦЕНИ СЕ ВАЖАТ ВО СЛУЧАЈ НА ПЛАЌАЊЕ. 4-) ЦЕНИ ЗА ИСПОРАКА ВО ФАБРИКА, ИСКЛУЧЕН ИСПОРАКА. 5-) ВАЖИ ПО УСЛОВ ДА Е НА НАША ЛИЦА. 6-) НАРАЧКИТЕ СЕ ПРЕДЛЖЕНИ НА ОДОБРУВАЊЕ. 7-) КОПИРАЊЕ, ЗАБРАНЕТО Е РЕПРОДУКЦИЈА.

24.08.2021 Цени на профилот на гипс картон

istanbul tavan c profili

1-) НАШАТА ЦЕНА НЕ ВКЛУЧУВА ДДВ. 2-) ЦЕНИТЕ ВАЖАТ ДО КРАЈ НА ДЕНОТ. 3-) НАШИТЕ ЦЕНИ СЕ ПРИМЕНУВААТ ВО СЛУЧАЈ НА ПЛАЌАЊЕ ОДНАПРЕД. 4-) ЦЕНИ ЗА ИСПОРАКА ВО ФАБРИКА, СО ИСКЛУЧУВАЊЕ НА ИСПОРАКАТА. 5-) ВАЖИ ПОД УСЛОВ ДА Е НА НАША ЛИЦА. 6-) НАРАЧКИТЕ СЕ ПРЕДЛЕЖАТ НА ОДОБРУВАЊЕ. 7-) КОПИРАЊЕ, ЗАБРАНЕТО Е РЕПРОДУКЦИЈА.

грешка: Содржината е заштитена!!
mk_MKМакедонски јазик