Бетонски трапезоиден лим

Beton altı trapez sac

Под-бетонски трапезен лист

Бетонските трапезоидни лимови се произведуваат од поцинкувани лимови на намотки. Трапезоидните лимови под бетон, чиишто форми се одредуваат по процесот на обработка на поцинкуваните намотки во машините за ролни, можат да бидат во неколку различни големини на површини.

Апликација за бетонски трапезоиден лим

Под бетонски трапез, кој се користи во повеќето конструкции во последните години, има корист од примената и цената на кофражот на подот.Потребно е да се знаат статичките пресметки на местото каде што ќе се изведе подбетонната трапезно нанесување.

Примена на трапез на среден под во челични конструкции

Челичните конструкции имаат различни јачини и вредности на флексибилност во споредба со бетонските конструкции. Доколку се земе предвид челична конструкција која ќе се нанесе под бетонски трапез, треба да се проверат многу статички и механички пресметки како на пример колкава површина има оваа конструкција, колку челични конструкции има и колкаво треба да биде носечкото оптоварување од челичната конструкција. од инженер.игра важна улога во одредувањето на дебелината на поцинкуваниот лим. Со испакнувања и вдлабнатини во трапезоидна површинска конструкција под бетон, тоа му овозможува на бетонот подобро да се комбинира со површината на лимот. При поставување на трапез под бетон се користат долги клинци за монтирање наречени клинци за обетка. Можете да ги прашате нашите претставници на клиентите за цени за нокти за обетка.

Придобивките од апликацијата под бетонски трапез

Употребата на трапез под бетон ја намалува цената на кофражот на подот и за бетонските и за челичните конструкции. Исто така, дава предности од работата на склопување на подот.

 • Трапезоиден лист под бетон лесно се монтира
 • Бетонски трапезоиден лим може да се произведе според саканите димензии.
 • Трапезоиден лим под бетон може да се монтира без трошење.
 • Бетонски трапезоиден лим може да се произведува во различни големини.
 • Должината на трапезоиден лист под бетон може да се произведува по желба.
 • Скелето генерално не е потребно за монтажа на трапезоиден лим под бетон.
 • Примената на трапезоиден лим под бетон ги намалува трошоците
 • Производството на трапезоиден лим под бетон е брзо.
 • Бетонскиот трапезоиден лим е флексибилен.
 • Бетонскиот трапезоиден лим е долготраен.
 • Лесно се монтира со трапезоидна шајка од лим под бетонот.
 • Beton Altı Trapez Sac %40 oranına kadar beton tasarrufu sağlamaktadır.

Димензии на бетонски трапезоиден лист

Тие можат да се произведуваат во различни ширини и длабочини на теренот во зависност од местото каде што ќе се нанесе трапезоиден лим под бетон. Бетонски трапезоиден лим Иако се користат различни широчини во производството, може да се произведе во саканата должина за секоја големина. Под-бетон трапезоиден лим, кој е направен од DX51 галванизиран калем лим, се произведува до 12 метри во должина.

60/940 Бетонски трапезоиден лим

 

60/940 beton altı trapez sac fiyatları, 60/940 beton altı trapez sac teknik çizimi,60/940 beton altı trapez sac uygulama,60/940 beton altı trapez sac imalat,60/940 beton altı trapez sac firması,60/940 beton altı trapez sac gebze,60/940 beton altı trapez sac istanbul
60/940 трапезоиден лим цени, 60/940 трапезоиден лим под бетон технички цртеж, 60/940 трапезоиден лим под бетонска апликација, 60/940 трапезоиден лим производство под бетон, 60/940 трапезоиден лим компанија под бетон, 60/9 шест трапезоиден лист гебзе, 60/940 бетон шест трапезоиден лим Истанбул

60/940 трапезоиден лим под бетон

60/940 бетонски трапезоиден лим Како што може да се види од сликата погоре, има ширина од 940 mm, односно 94 cm. Цените на трапезоидниот лим 60/940 под бетон се пресметуваат со додавање на договорна работна сила на цените на поцинкуваниот лим. Цените на трапезоидните лимови под бетон се 50 американски долари/тон по тон договорна изработка. Со други зборови, можете лесно да ја најдете цената на чинење од 50 американски долари/тон по тон и транспортот на поцинкуваниот лим со квалитет dx51 што треба да се користи.

60/940 бетонски трапезоиден лим Како што се гледа во техничкиот цртеж, длабочината на чекорот е 60 mm. Ноктите за обетка се користат во апликацијата со трапезоиден лим 60/940. Нашиот капацитет за производство на трапезоидни лимови со под-бетон 60/940 е во Истанбул. Како компанија за трапезоиден лим 60/940 под бетон, ние со години произведуваме трапезоиден лим. 60/940 подземен трапезоиден лист гебзе Можете да испраќате и од нашиот објект. 60/940 бетонски трапезоиден лим истанбул цените се исти како цените на гебзе.

beton altı trapez sac ağırlıkları, beton altı sacı, beton altı sac uygulama, beton altı trapez sac ölçüleri
под бетонски трапезоиден лим тежини, под бетонски лим, под нанесување на бетонски лим, под бетонски трапезоиден лим димензии, под бетонски челик апликација, трапезоиден лим од палубата, лим од палубата, под бетонска палуба

75/750 Трапезоиден лим под бетон

75/750 beton altı trapez sac fiyatları, 75/750 beton altı trapez sac teknik çizimi,75/750 beton altı trapez sac uygulama,75/750 beton altı trapez sac imalat,75/750 beton altı trapez sac firması,75/750 beton altı trapez sac gebze,75/750 beton altı trapez sac istanbul
75/750 цени под бетонски трапезоиден лим, 75/750 подбетонски трапезоиден лим технички цртеж, 75/750 подбетонски трапезоиден лим нанесување, 75/750 подбетонски трапезоиден лим производство, 75/75 подбетонски трапезоиден лим компанија, 75/75 , 75/750 бетон шест трапезоиден лим гебзе, 75/750 бетонски трапезоиден лим Истанбул

Бетонски трапезоиден палуб лист

Бетонските трапезоидни лимови се нарекуваат и палубата. Листовите на палубата може да се монтираат лесно и брзо наместо калапи за подот. Тие се подни листови за калапи кои можат да се произведуваат според саканата должина. Цените на лимовите на палубата може да се најдат со додавање на договорна работна сила на цените на галванизираниот лим. Можете да контактирате со нашите претставници на клиенти и за договорно производство и за апликација на трапез под бетон (апликација на палубата).

75/750 под-бетон трапезоиден лим има ширина од 750 mm, односно 75 cm, како што се гледа на сликата погоре. 75/750 цените на трапезоиден лим за подбетон се пресметуваат со ставање договорна работна сила на цени за поцинкуван лим. Цените на трапезоидните лимови под бетон се 50 американски долари/тон по тон договорна изработка. Со други зборови, можете лесно да ја најдете цената на чинење од 50 американски долари/тон по тон и транспортот на поцинкуваниот лим со квалитет dx51 што треба да се користи.

75/750 под-бетон трапезоиден лим

Како што се гледа во техничкиот цртеж на 75/750 под-бетон трапезоиден лим, длабочината на чекорот е 75 mm. Ноктите за обетка се користат при нанесување на трапезоиден лим под бетон 75/750. Нашиот капацитет за производство на трапезоидни лимови со под-бетон 60/940 е во Истанбул. Како компанија за трапезоидни лимови за подбетон 75/750, со години вршиме нанесување на подот на многу челични конструкции. Можете исто така да испраќате од нашата фабрика за бетонски трапезоиден лим 75/750 во Гебзе. 75/750 бетонски трапезоиден лим истанбул цените се исти како цените на гебзе.

beton altı trapez sac ağırlıkları, beton altı sacı, beton altı sac uygulama, beton altı trapez sac ölçüleri

под бетонски трапезоиден лим тежини, под бетонски лим, под нанесување на бетонски лим, под бетонски трапезоиден лим димензии, под бетонски челик апликација, трапезоиден лим од палубата, лим од палубата, под бетонска палуба

38/151 Бетонски трапезоиден лим

38/151 beton altı trapez sac fiyatları, 38/151 beton altı trapez sac teknik çizimi,38/151 beton altı trapez sac uygulama,38/151 beton altı trapez sac imalat,38/151 beton altı trapez sac firması,38/151 beton altı trapez sac gebze,38/151 beton altı trapez sac istanbul
38/151 трапезоиден лим под цени на бетон, 38/151 трапезоиден лим под технички цртеж на бетон, 38/151 трапезоиден лим под бетонска апликација, 38/151 трапезоиден лим за производство на бетон, 38/151 трапезоиден лим под компанија за бетон1, бетонски шест трапезоиден лист гебзе, 38/151 бетонски трапезен лим Истанбул

38/151 трапезоидни лимови под бетон се произведуваат во две различни ширини. 38/151-91 бетонски трапезоиден лим има ширина од 91 cm, 38/151-76 бетонски трапезоиден лим има ширина од 76 cm. Прво ќе го испитаме моделот на трапез под бетон 38/151-91 што го гледате на сликата погоре.

38/151/91 Бетонски трапезоиден лим

38/151-91 трапезоиден лим под бетон е широк 91 cm. 38/151 Тежините на подземните трапезоидни листови 91 cm се разликуваат според дебелината.

Можете да ги испитате тежините на подземните трапезоидни листови од 38/151-91 cm во табелата подолу. Не треба да се заборави дека се нарекува и 38/151 лим од палубата. Палубата лист е дефиниран како подна кофражни лист.

38/151 91 cm ширина Под бетонски трапез тежина на лим Табела

ДОЛЖИНА Дебелина на галванизиран лист
0,5 мм 0,6 мм 0,7 мм 0,8 мм 0,9 мм 1мм 1,2 мм
2,00 м 9,6 кг 11,52 кг 13,44 кг 15,36 кг 17,28 кг 19,2 кг 23,04 кг
3,00 метри 14,4 кг 17,28 кг 20,16 кг 23,04 кг 25,92 кг 28,8 кг 34,56 кг
6,00 м 28,8 кг 34,56 кг 40,32 кг 46,08 кг 51,84 кг 57,6 кг 69,12 кг
38/151 beton altı trapez sac fiyatları, 38/151 beton altı trapez sac teknik çizimi,38/151 beton altı trapez sac uygulama,38/151 beton altı trapez sac imalat,38/151 beton altı trapez sac firması,38/151 beton altı trapez sac gebze,38/151 beton altı trapez sac istanbul
38/151 трапезоиден лим под цени на бетон, 38/151 трапезоиден лим под технички цртеж на бетон, 38/151 трапезоиден лим под бетонска апликација, 38/151 трапезоиден лим за производство на бетон, 38/151 трапезоиден лим под компанија за бетон1, бетонски шест трапезоиден лист гебзе, 38/151 бетонски трапезен лим Истанбул

38/151-91 под-бетон трапезоиден лим има ширина од 905 mm, односно приближно 91 cm, како што се гледа на сликата погоре. 38/906 цените на трапезоиден лим под бетон се пресметуваат со додавање на договорна работна сила на цените на поцинкуваниот лим. Цените на трапезоидните лимови под бетон се 50 американски долари/тон по тон договорна изработка. Со други зборови, можете лесно да ја најдете цената на чинење од 50 американски долари/тон по тон и транспортот на поцинкуваниот лим со квалитет dx51 што треба да се користи.

Како што се гледа во техничкиот цртеж на трапезоиден лим под бетон 38/906, длабочината на чекорот е 38 mm. 38/151-91 клинци за обетка се користат при нанесување на трапезоиден лим под бетон. Нашиот капацитет за производство на трапезоиден лим 38/151-91 под бетон е во Истанбул. Како компанија 38/151-91 под бетонски трапезоиден лим, со години ги додаваме нашите референци со многу проекти. Можете исто така да испраќате од нашата фабрика за бетонски трапезоиден лим 38/151-91 во Гебзе. 38/151-91 бетонски трапезоиден лим истанбул цените се исти како цените на гебзе.

38/151/91 Носивост на бетонски трапезоиден лим

Во следната табела е прикажана носивоста на 38/151-91 м2.

ЉУБОВ ОПЕГА (планина) ДЕБЕЛИНА (ММ)
0,5 мм 0,6 мм 0,7 мм 0,8 мм 0,9 мм 1мм 1,2 мм
1,20 метри 465 кг 555 кг 643 кг 730 кг 817 кг 901 кг 1068 кг
1,40 метри 342 кг 408 кг 472 кг 537 кг 600 кг 662 кг 785 кг
1,60 м 262 кг 312 кг 362 кг 411 кг 459 кг 507 кг 601 кг
1,80 метри 207 кг 247 кг 286 кг 325 кг 363 кг 401 кг 475 кг
2 метри 168 кг 200 кг 231 кг 263 кг 294 кг 325 кг 385 кг
2,20 метри 138 кг 165 кг 191 кг 217 кг 243 кг 268 кг 318 кг
2,40 метри 116 кг 139 кг 161 кг 183 кг 204 кг 225 кг 267 кг
2,60 метри 99 кг 118 кг 137 кг 156 кг 174 кг 192 кг 228 кг
3,00 метри 67 кг 80 кг 93 кг 105 кг 118 кг 130 кг 154 кг
Beton altı trapez sac
Бетонски трапезоиден лим

38/151/76 Бетонски трапезоиден лим

38/151-76 beton altı trapez sac fiyatları, 38/760 beton altı trapez sac teknik çizimi,38/151 beton altı trapez sac uygulama,38/766 beton altı trapez sac imalat,38/760 beton altı trapez sac firması,38/151 beton altı trapez sac gebze,38/151 beton altı trapez sac istanbul
38/151-76 цени трапезоиден лим, 38/760 трапезоиден лим под бетон технички цртеж, 38/151 трапезоиден лим под бетонска апликација, 38/766 трапезоиден лим за производство на бетон, 38/760 трапезоиден лим под бетон, компанија за бетон, 151 трапезоиден лист под бетон гебзе,38/151 трапезоиден лист под бетон Истанбул

38/151/76 трапезоиден лим под бетон Широк е 76 см. 38/151 Тежините на подземните трапезоидни листови 76cm се разликуваат според дебелината.Тие се познати и како 38/760 подземен трапезен лист.

Можете да ги испитате тежините на трапезоидните лимови 38/760 под бетон во табелата подолу. Не треба да се заборави дека се нарекува и 38/151 лим од палубата. Палубата лист е дефиниран како подна кофражни лист.

38/151/76 под-бетон трапезоиден лим има ширина од 760 mm, односно приближно 76 cm, како што се гледа на сликата погоре. 38/760 Цените на трапезоиден лим за подбетон се пресметуваат со ставање на договорна работна сила на цени за поцинкуван лим. Цените на трапезоидните лимови под бетон се 50 американски долари/тон по тон договорна изработка. Со други зборови, можете лесно да ја најдете цената на чинење од 50 американски долари/тон по тон и транспортот на поцинкуваниот лим со квалитет dx51 што треба да се користи.

Како што се гледа во техничкиот цртеж на трапезоиден лим под бетон 38/760, длабочината на чекорот е 38 mm. 38/151-76 клинци за обетка се користат при нанесување на трапезоиден лим под бетон. Нашиот капацитет за производство на трапезоиден лим 38/151-76 под бетон е во Истанбул. Како компанија 38/151-76 под бетонски трапезоиден лим, со години ги додаваме нашите референци со многу проекти. Можете исто така да испраќате од нашиот објект 38/151-76 подземен трапезоиден лист гебзе. 38/151-76 трапезоиден лим под бетон во Истанбул цените се исти како оние во Гебзе.

 

beton altı trapez sac uygulama, beton altı sacı, beton altı sac uygulama, beton altı trapez sac ölçüleri, beton altı çelik uygulama, deck trapez sac, deck sacı, beton altı deck sacı, zemin altı sacı
под нанесување на бетонски трапезоиден лим, под бетонски лим, под нанесување на бетонски лим, под бетонски трапезоиден лим со димензии, под бетонски челичен нанесување, трапезоиден лим од палубата, лим од палубата, под бетонска палуба, подна плоча

 

Својства на бетонски трапезоиден лист

 • Произведен од галванизиран лим од 1250 mm и 1000 mm
 • Се произведува од 1 mt до 15 mt.
 • Се произведуваат од квалитетен поцинкуван лим Dx51 од 0,60 mm до 1,20 mm.
 • Има различни големини како 60/940, 75/750/38/760,38/906.
 • Капацитетот на носачот е висок.
 • Лесно е да се инсталира.
 • Може да се монтира со клинци за обетка
deck beton altı trapez imalat,deck beton altı trapez fiyatları,deck beton altı trapez istanbul,deck beton altı trapez gebze,deck beton altı trapez ankara, deck beton altı trapez ağırlıkları,deck beton altı trapez ölçüleri
производство на палуба под бетонски трапез, цени на палуба под бетонски трапез, палуба под бетонски трапез Истанбул, палуба под бетонски трапез гебзе, палуба под бетонски трапез Анкара, палуба под бетонски трапез тежини, димензии на палуба под бетонски трапез
грешка: Содржината е заштитена!!
mk_MKМакедонски јазик