Колку парчиња има 1 врска од железен профил?

Galvanizli kare profil, galvanizli demir profil, galvanizli kutu profil, galvanizli paslanmaz çelik profil, çelik kare profil, içi boş çelik profil, kutu profil fiyatları

Иако бројот на снопови со железни профили варира во зависност од фабриките, тие се генерално исти. Можете да го набавите Демир Профил спакуван од нашиот магацин во Истанбул, или можеме да го испратиме на големо од нашиот магацин во Диловаси. Количини на пакетот на профилот на железо Големина на парче Големина на парче Големина на парче Големина на парче Големина на парче Големина на парче Парче 10X10X0,80 500 20X40X2,50 170 30X70X1,50 105 50X

Вредности на носивост и сила на профилот HEA

Вредности на носивост и сила на профилот HEA Иако профилот HEA е познат како градежен елемент во однос на групата производи, тој е група на профили што се користи и во областите за изградба на машини и опрема. Овие профили, дефинирани со кратенката која се состои од иницијали на зборовната група за високоенергетска астрофизика, се користат како носечки елементи со висока јачина вредност. Овие профили, кои обично се користат во областа на архитектурата и градежништвото, […]

Цени за олуци од метален покрив

oluklu Çatı Sacı

Цените на металните олуци на покривот варираат во зависност од големината на површината што треба да се користи, материјалот што треба да се користи во производството и дизајнот. Потребата од кран при аплицирање за големи структури е уште еден фактор што влијае на цената. Иако трошоците се зголемуваат при долготрајна работа, добиениот резултат ќе ве задоволи. Метални покриви Метални системи за покриви […]

Кои се хемиските разлики помеѓу P235 и P355

p355 kalite - erdemir 6345 kalite

Кои се хемиските разлики помеѓу P235 и P355? Со оглед на општите својства, се гледа дека заварливоста на двата материјали е добра. Покрај тоа, тие можат да издржат висок притисок. Вредности на јачина на квалитет P235 Материјалот за квалитет P235 е во групата на нелегиран челик. Како помошен дел при производство на котли во индустриски области, […]

Цени на брановидни поцинковани лимови

galvaniz oluklu sac

Производите од галванизиран лим се добиваат со премачкување на топло валани калеми и нискојаглеродни ладно валани листови со цинк со метод на топло потопување. Според барањата на купувачите, се произведуваат производи за употреба како ролни, стандардни, посакувани должини, гребени, трапезоидни, ролетни и брановидни или ѕидни профили. Цените на брановидни поцинковани лимови во зависност од ширината и дебелината […]

Димензии на профилот на гипс картон

alcipan-profil-ebatlari-1

Димензии на профилот на гипс картон и области на примена Профилите на гипс картон се профили од галванизиран челичен лим што се користат во спуштени тавани, преградни ѕидови и системи за обложување на ѕидови. Тие нудат одлични решенија во различни области. Лесно се прилагодуваат на местото каде што се користат и се исклучително издржливи. Благодарение на неговата висока отпорност на корозија, може безбедно да се користи многу години. Тие се многу лесни за нанесување и расклопување. Добар избор за оние кои бараат економични материјали […]

Поцинкувана дебелина на облогата

galvaniz-kaplama-kalinliklari

Како да се измери дебелината на поцинкуваниот слој? Се нанесува галванизиран премаз со цел металите да ја продолжат својата намена најдолго време. За ова се користат методи на топло потопување и електролиза. Методот може да се избере според местото каде што ќе се користи материјалот. Производите на Алуси се добиваат со премачкување на легура на алуминиум-цинк на челичниот лим според потребите. Пресметка на дебелина на галванизиран слој Поцинкуваниот слој ја пресметува количината на цинк по квадратен метар […]

Листови за котли на група P

kazan sacı mekanik-ozellikler

Кои се листовите за котли на групата P? Друго име за котлите од групата P се челици од садови под притисок. Нивната најпозната карактеристика е тоа што се добро заварени. При заварување на листови со пресек помал од 25 mm, нема тенденција на стврднување во зоната погодена од топлина, односно во HAZ. На овој начин речиси сите техники на заварување можат да се заварат без никакви проблеми. Оние поголеми од 25 mm […]

Цени за брановидни листови

galvaniz oluklu sac

Цени на брановидни лимови Брановидни лимови се материјал произведен од галванизиран или алуминиум. Може да се произведува во многу различни дебелини како обоени или необоени. Покрај тоа, материјалот може да биде двослоен за да помогне во топлинската изолација. Цените на брановидни плочи се одредуваат според својствата и количината на материјалот. Материјалите со различни технички својства може да се произведуваат според барањата на клиентите. Оваа карактеристика […]

Производство на поцинкуван лим

sıcak daldırma galvaniz sac üretimi

Како се произведува галванизиран лим Производството на поцинкуван лим е производ добиен со обложување на метален цинк на рамен челичен материјал. Се користи во многу полиња поради неговата карактеристика отпорна на корозија. Тоа е особено важно за материјали кои се користат во отворени области. Обложениот материјал обезбедува долги години употреба без рѓосување. Хромирањето или подмачкувањето по процесот на обложување обезбедува повисок квалитет на облогата со цинк. […]

грешка: Содржината е заштитена!!
mk_MKМакедонски јазик