Категорија Архива: Boru ve Profil

R260 Ray Çelik Profili

R260 Ray Çelik Profili Ağırlıkları Ray Tipi kg/mt ·         33 E1 33,47 ·         46 E2 46,27 ·         49 E1 49,39 ·         UIC49 49,43 ·         50 E4 50,17 ·         UIC 50 50,46 ·         R50 ,P50 51,8 ·         54 E4 54,31 ·         UIC54 54,43 ·         54 E1 54,77 ·         60 E2 60,03 ·         60 E1 60,21 ·         […]

Димензии на заштитната ограда на автопатот

çelik yol bariyeri üretimi

Димензии на заштитните огради за автопат Големините на заштитните огради на автопатот се важни за безбедноста на автопатот. Овој материјал е дизајниран да го издржи ударот на возилото, но сепак е естетски пријатен. Различни стилови на челични заштитни огради за автопат се достапни во различни стилови и материјали. Столбот е уште еден важен дел од системот за безбедност на патиштата и може да биде направен од челик или дрво. Овие столбови се користат за одредување на јачината на системот за челична ограда на автопатот […]

Предности на профилот од галванизиран челик

Galvanizli Çelik Profil

Предности на профилот од галванизиран челик Постојат многу придобивки од користењето на профилот од галванизиран челик. Во споредба со делот од негалванизиран челик, факторот на пресек на поцинкуваниот челик е до 109 пати поголем, зголемувајќи ја неговата употреба за околу седумдесет проценти. Најмалиот фактор на пресек е 2 mm, кој има фактор на пресек од сто седумдесет и еден. Најголемата придобивка од галванизираниот челик е огнот […]

Димензии и тежини на профилот на челик Hea 400

Димензии и тежини на челичен профил Hea 400 Челичниот профил HEA 400 е лесна верзија на челик со зрак H. Неговиот пресек во облик на H обезбедува помала тежина бидејќи може да се направи од многу различни класи на материјали. Двете најчести сорти на челик за HEA се EN 10025 S275 и S355. Достапни се и во различни ширини и должини на прирабниците. Нивната тежина е околу 350 g секоја од нив. HEA 400 […]

Зошто цената на галванизираниот челик е толку висока?

Galvaniz çelik fiyatları neden yüksek

Зошто цената на галванизираниот челик е толку висока? Постојат голем број фактори кои предизвикаа пораст на цените на галванизираниот челик неодамна. Значителниот недостиг на снабдување резултираше со високи цени на челикот. Во некои случаи, нема доволно челик за да се задоволи побарувачката. Дополнително, снабдувањето со дрва е речиси двојно зголемено од пандемијата „Ковид-19“. Целокупната цена на галванизиран челик го достигнува врвот на циклусот […]

Видови профили на гипс картон

istanbul tavan c profili

Видови профили од гипс картон Видови профили од гипс картон се профили од галванизиран челичен лим што се користат во висечки тавани, преградни ѕидови и системи за обложување на ѕидови. Тие нудат прекрасни решенија во зградите, поточно во архитектонските структури. Лесно се прилагодуваат на местото каде што се користат и се исклучително издржливи. Благодарение на неговата висока отпорност на корозија, може безбедно да се користи многу години. Тие се многу лесни за нанесување и расклопување. Добар избор за оние кои бараат економични материјали […]

30 август 2021 година Цени на профилот на гипс картон

istanbul tavan c profili

30 август 2021 година Цени на профилот на гипс картон 1-) ДДВ НЕ Е ВКЛУЧЕН ВО НАШИТЕ ЦЕНИ. 2-) ЦЕНИТЕ ВАЖАТ ДО КРАЈ НА ДЕНОТ. 3-) НАШИТЕ ЦЕНИ СЕ ПРИМЕНУВААТ ВО СЛУЧАЈ НА ПЛАЌАЊЕ ОДНАПРЕД. 4-) ЦЕНИ ЗА ИСПОРАКА ВО ФАБРИКА, СО ИСКЛУЧУВАЊЕ НА ИСПОРАКАТА. 5-) ВАЖИ ПОД УСЛОВ ДА Е НА НАША ЛИЦА. 6-) НАРАЧКИТЕ СЕ ПРЕДЛЕЖАТ НА ОДОБРУВАЊЕ. 7-) КОПИРАЊЕ, ЗАБРАНЕТО Е РЕПРОДУКЦИЈА.

Цени на профилот на таванот на 30 август 2021 година

istanbul tavan c profili

30 август 2021 година Цени на тавански профил 1-) ДДВ НЕ Е ВКЛУЧЕН ВО НАШИТЕ ЦЕНИ. 2-) ЦЕНИТЕ ВАЖАТ ДО КРАЈ НА ДЕНОТ. 3-) НАШИТЕ ЦЕНИ СЕ ПРИМЕНУВААТ ВО СЛУЧАЈ НА ПЛАЌАЊЕ ОДНАПРЕД. 4-) ЦЕНИ ЗА ИСПОРАКА ВО ФАБРИКА, СО ИСКЛУЧУВАЊЕ НА ИСПОРАКАТА. 5-) ВАЖИ ПОД УСЛОВ ДА Е НА НАША ЛИЦА. 6-) НАРАЧКИТЕ СЕ ПРЕДЛЕЖАТ НА ОДОБРУВАЊЕ. 7-) КОПИРАЊЕ, ЗАБРАНЕТО Е РЕПРОДУКЦИЈА.

Број на обврзници со галванизиран профил

Иако бројот на обврзници со галванизиран профил варира во зависност од фабриките, тие се генерално исти. Може да добиете галванизирани вратоврски профили од нашиот магацин во Истанбул, или можеме да ги испорачаме на големо од нашиот склад во Диловаси. Поцинкуван профил Броеви за вратоврска Големина Парчиња Големина Парчиња Големина на

Колку парчиња има 1 врска од железен профил?

Galvanizli kare profil, galvanizli demir profil, galvanizli kutu profil, galvanizli paslanmaz çelik profil, çelik kare profil, içi boş çelik profil, kutu profil fiyatları

Иако бројот на снопови со железни профили варира во зависност од фабриките, тие се генерално исти. Можете да го набавите Демир Профил спакуван од нашиот магацин во Истанбул, или можеме да го испратиме на големо од нашиот магацин во Диловаси. Количини на пакетот на профилот на железо Големина на парче Големина на парче Големина на парче Големина на парче Големина на парче Големина на парче Парче 10X10X0,80 500 20X40X2,50 170 30X70X1,50 105 50X

грешка: Содржината е заштитена!!
mk_MKМакедонски јазик