Категорија Архива: Boru ve Profil

Статички вредности на Hea профилот

Статички вредности на профилот Hea Вредностите на силните оски од статичките вредности на профилот Hea се како што следува. Можете да ги достигнете димензиите на hea профилот, тежините на hea профилот и цените на hea профилот од линковите. ДЕЛ СИЛНА ОСКА yy Well Wel.y Wpl.y iy Avz cm4 cm3 cm3 cm2 HE 100 AA 236,5 51,98 58,36 3,89 6,15 HE 100 A 349,2 72,76 83,01 4,56

Профил на топлина Димензии на површината

Профил на топлина Димензии на површината Профил на топлина Димензии и Hea профил Димензиите на површината на површината се во истата табела. 6.567 43.680 Тој 100 m 0,567 27.760 Тој е 100 m 0,567 € 0,669 AA 0.669 45.940 Тој 120 А 0.677 34.060 Тој 120 Б [...]

Димензии на профилот Hea

Димензии на Hea профилот Димензии на Hea профилот Тежините на Hea профилот и димензиите на дизајнот на hea профилот се во истата табела. ДИЗАЈН НА ПОВРШИНА НА ДЕЛ ДИМЕНЗИИ A hi d Ø pmin pmax cm2 mm mm mm HE 100 AA 15,60 80 56 M10 54 58 HE 100 A 21,24 80 56 M10 54 508 HE .

Димензии на профилот Hea

H-profil-fiyatlari

Тежините на Hea профилот и димензиите на Hea профилот се во истата табела. Hea Профил Димензии СЕКЦИЈА ДИМЕНЗИИ G hb tw tf r kg/m mm mm mm mm HE 100 AA 12.2 91 100 4.2 5.5 12 HE 100 A 16.7 96 100 5.0 8.0 101010 HE .

Тежини на профилот Hea

hmprofil ağırlıkları, h profil ölçüleri, h profil statik değerlerii h profil fiyatları, çelik fiyatları

  Тежини на профилот Hea Тежините на hea профилите, кои се меѓу типовите H профили, се полесни од профилот heb и профилот на полите. Причината за ова е што профилот h е профилот на хеа со најтенка дебелина на ѕидот. Hea профилите се именувани според нивните димензии. На пример, hea профилот со ширина на увото од 100 mm се нарекува Hea 100. Дебелината на ѕидот на Hea 100s е 5 mm. Оваа […]

Што е ХЕА профил?

H-profil-fiyatlari

Европски стандардни профили на Hea профили. На англиски се вика H Beam. Постојат различни типови на H профили како што се Hea, Heb, Hem. Означувањето на hea профилот доаѓа од ширината на увото. Профилот Hea 100 се нарекува h димензија на челичниот профил како што се гледа на сликата подолу. Тоа е, висината на профилот hea 100 е 100 mm. Производството на Hea профил започнува од 100 mm ширина до 1200 mm […]

Цени на профилот на правоаголна кутија

  Профилите на кутиите се именуваат според начинот на кој се произведуваат. Постојат два вида типови на профили на кутија. Профил на квадратна кутија и правоаголен профил на кутија. Цените на правоаголните профили на кутијата и профилите на квадратни цевки се различни едни од други. Страничните димензии на правоаголните профили на кутии се различни едни од други. При пресметување на тежините на квадратните профили на кутии, мерката од една страна […]

Тежини на профилот на кутијата

kutu profil ağırlık tablosu

Тежини на профилот на кутијата Димензиите на профилот на кутијата започнуваат од 10 mm x 20 mm и дебелина од 0,60 mm. Тежините на профилот на кутијата се дадени во метри поради нивната структура. Производството на профил на кутија е направено со челичен лим. Процесот на сечење се врши според отворената форма на профилот на кутијата што треба да се изработи од валаниот лист. Ако треба да се произведе квадратен профил на кутија од 50 mm x 50 mm, ролна широка 200 mm […]

Статички вредности на Npi профилот

Npi profil fiyatları

              СТАТИЧКИ ВРЕДНОСТИ Димензии на Ipn профилот СИЛНА ОСКА yy СЛАБА ОСКА zz G Iy Wel.y Wpl.y iy Avz Iz Wel.z Wpl.z iz ss It Iwx10-3 kg/m cm4 cm3 cm3 cm cm2 cm4 cm3 cm3 cm3 cm […]

грешка: Содржината е заштитена!!
mk_MKМакедонски јазик