Насликан трапезоиден лист Истанбул

Boyalı Trapez sac İstanbul

Обоен трапезоиден лист Истанбул Имаме трапезоидни листови во различни бои и типови.
Шарените трапезоидни листови всушност имаат два различни типа.
Надворешно обложување трапезоидни листови и Бетонски трапезоидни листови.
Трапезоидни лимови исто така се произведуваат од поцинкувани калем листови, било како надворешно обложување или како употреба на трапезоиден лим под бетон.
Цените на трапезоидните лимови, кои се покривни материјали, се состојат од галванизирани лимови и трошоците за обработка потоа.
Цени на лимови од галванизиран калемМожете да пристапите до него од соодветниот дел на нашата веб-страница.
Фактот дека тие можат да се произведуваат и од обоени лимови се претпочита за надворешно обложување и покривни облоги на челични згради во естетика. Долготрајни се бидејќи се изработени од трапезоиден лим поцинкуван или обоен лим.
Погоден е за корозија и различни временски услови.
Се произведуваат од поцинкувани лимови со квалитет DX51.
во различни дебелини и големини во нашата фабрика за производство на трапезоиден лим во Истанбул. трапезоиден лист Можеме да произведуваме.

Цени на обоени трапезоидни листови

Цените на трапезоидниот лим варираат во зависност од дебелината на поцинкуваниот лим што ќе се користи, шифрата на бојата на обоениот поцинкуван лим, димензиите на трапезоидниот лим и димензиите на трапезоидниот лим.
За цените на трапезоиден лим, можете да ги проверите цените на галванизираниот лим на нашата веб-страница.
Шарените листови имаат различни области на употреба.
Неговата најчеста употреба е покривот и обвивката.
Во покривната покривка, генерално се претпочита како не-панел, односно обоен трапезоиден лист.
Со монтирање на обоените листови во трапезоидна форма, ја заштитува челичната конструкција или вашата зграда од неповолни климатски услови како дожд, греење од сончева светлина, студено време и снег.
Шарените листови се користат и во производството на покривни панели и фасадни панели.
Шарените панели и обоените трапезоидни листови се исти производи.
Разликата помеѓу обоениот трапез и обоениот панел е во тоа што материјалот на панелот е покриен со полиуретански материјал.

Насликани трапезоиден лист Гебзе, Насликан трапезен лист Истанбул

Производството на обоени лимови се прави со употреба на галванизирани калеми.
Поцинкуваната обвивка на поцинкуваните лимови што се користи во производството на обоен лим генерално се претпочита како 100 gr / m2. Атмосферскиот отпор од 100 gr/m2 поцинкувани лимови се наведува во просек 50 години.
Со обложување со боја на поцинкуван лим, неговиот животен век се приближува до 100 години.
Бојата на бојадисаниот лист обезбедува и заштита на листниот материјал од суровите климатски услови и естетски изглед.
Бојата се премачкува од едната страна со поминување на валаниот поцинкуван лим низ бојадисаниот валјак.
По изработката на затемнетиот лим, затемнетите намотки се носат до трапезоидна линија и се обликуваат во согласност со саканата трапезоидна форма.
На пример, обоените трапезоидни листови обликувани според формата 27/200 се генерално 80 cm во ширина.

грешка: Содржината е заштитена!!
mk_MKМакедонски јазик