Цените на железото и челикот?

Цените на железото и челикот?


× Моментални цени? Пријавете се за да видите од претплатни пакети треба да земете еден! За да добиете бесплатен 7-дневен претплатен пакет Стани член
Производ Турција (USD/тон) Европа (евро/тон) Америка (USD/тон) Кина (USD/тон)
Топло валани? Цени за листови?
Ладно валано? Цени за листови?
Цени за галванизиран лим?
боја? Цени за листови?
Цени за трапезоидни листови?
Цените на плочите?
Цени за палка железо?
Цени за градежно железо
Цени на челична мрежа
Ребрести серпентина цени?
Рамни серпентина цени?
Цени за метален отпад?
Цени на метален отпад? (домашен пазар)
Цените на железната руда?
1
mk_MK?????????? ?????