Поцинкуван брановиден лим

galvaniz oluklu sac

Поцинкуван брановиден лим

 

Поцинкуваните брановидни плочи се произведуваат со квалитет dx 51 помеѓу 0,40 mm и 1 mm.

Може да се наведе дека поцинкуваните брановидни плочи се во една форма, за разлика од трапезоидните лимови.

Ширината на галванизираните брановидни плочи може да се произведува во намотки од 1000 mm.

Дебелина 0,25-1мм
Ширина 1000-1200-1250

 

Брановидни изработени од галванизиран лим од 1000 mm галванизиран лим Доаѓа до ширина од 875 mm.

Поцинкуван брановиден лимВисините на теренот на s се 18/76,2.

18 mm ја означува длабочината на бранот, а 76,2 mm ја означува ширината на бранот.

galvaniz oluklu sac
галванизиран брановиден лим

 

Поцинкуваните брановидни плочи особено се користат во покривот.

Можете да го користите удобно на покривот или тремот. галванизираат Ние можеме да ги произведеме должините на брановидни плочи во големината што ја сакате.

Тоа е различната структура на чекорот на поцинкуваните брановидни плочи од трапезоидните лимови. Имањето униформа големина на теренот овозможува лесно монтирање. Поради структурата на брановидни плочи, тие имаат поголема цврстина во хоризонталната оска. Иако естетски изгледаат различно од трапезоидните плочи, и двете се обликуваат со поминување на поцинкувани калем листови низ линијата на формата.

 Видете го преводот со Google Translate

Линија на олукМАКС.МИН.
ВЛЕЗНА ТЕЖИНА10 тони 
ВЛЕЗНА ШИРИНА1000 мм 
ВЛЕЗЕН ДИЈАМЕТАР1000 мм 
ДЕБЕЛИНА1,00 мм0,20 мм
МЕРКА ГОЛЕМИНА12000 мм500 мм
ИЗЛЕЗНА ШИРИНА875 мм 
ГОЛЕМИНА НА ТЕСЕН18/76 
МОЌНОСТ НА ЛИНИЈА (KW)9,5 
БРЗИНА НА ЛИНИЈА (m/min.)20 м/мин.20 m/min.
galvaniz oluklu çatı sacları
галванизирани брановидни покривни плочи
грешка: Содржината е заштитена!!
mk_MKМакедонски јазик