Категорија Архива: Genel

Видови на производство на бариери на патишта

çelik yol bariyeri üretimi

Видови на производство на челични патни бариери За разлика од другите уреди за контрола на сообраќајот, челичните патни бариери се произведуваат во едно парче. Ова значи дека процесот на производство на челични патни бариери е многу систематски. Линијата за производство на бариери од челик пат се состои од неколку процеси, и секој има свои предности и ограничувања. Главниот чекор во овој процес е валање, односно челичниот материјал […]

Што е галванизирање со топло натопување?

sicak-daldirma-galvaniz

Што е галванизирање со топло натопување? Галванизацијата е облога од челик потопен во стопен 450-455 степени. Галванизацијата е обложување на металот со „цинк“ против корозија. Поцинкуваното премачкување се врши на 2 начини, првиот е електрогалванизиран премаз, а вториот е облога со поцинкована топлина. Поцинкуван е направен од железо или челик. Отпорноста на триење се зголемува со премачкување на металот со цинк. Најдобар начин да се спречи 'рѓата е премачкување […]

Поцинкуван ѕиден профил од гипс картон Производство Истанбул

istanbul-asma-tavan-c-profili-imalat

Производство на ѕиден профил од галванизирана гипс карта Производство на профил на галванизирана гипс карта Производство на профили на галванизирана гипс-плочка Ние произведуваме многу отворени профили во нашиот објект во Истанбул. Профили за сушење што ги произведуваме: Ѕид u профил 0,30 мм Ѕид u профил 0,35 мм Ѕид u профил 0,40 мм Ѕид u профил 0,45 мм Ѕид u профил 0,50 мм Ѕид u профил 0,60 мм Ѕид c […]

ИСТАНБУЛ ТАВАН Ц ПРОФИЛ ПРОИЗВОДСТВО

istanbul-asma-tavan-c-profili-imalat

ИСТАНБУЛ ИСТАНБУЛ ТАВАН В ПРОФИЛ ПРОИЗВОДСТВО Производството на таванот в профил на Истанбул е направено помеѓу 0,40 mm и 0,70 mm. Профилите на суспендирани тавани и профилите на таванот од гипс картон c се истите производи. Ние правиме профили на спуштен таван во нашата работилница лоцирана на анадолската страна на Истанбул. КАРАКТЕРИСТИКИ НА висечки таван од гипсена плоча Може да се произведува во преферирани големини според проектот. На таваните на канцеларијата и на целиот ентериер, без оглед на […]

Тежини на карирани листови

baklavali sac ağırlıkları

Тежините на карираните листови може да се пристапат од табелата подолу. Големина на карирана плоча 1800 mm × 2400 mm, дебелина 2 mm. Карирана плоча со големина 1750 mm × 1800 mm, дебелина 3 mm. Карирана плоча со големина 1800 mm × 2000 mm, дебелина 2 mm. Дебелина 8 mm, ширина 1500 mm Црна карирана челична плоча, дебелина 1,5 mm, […]

Челик од одделение P295

p295 kalite sac

Квалитетниот челик P295 Лимовите за котел со квалитет P295 особено се претпочитаат во областите на употреба кои се отпорни на притисок. Одделение C Si Mn PSN Вкупно Cr Ni Mo Ti V Nb макс. макс. макс. макс. мин. макс. макс. макс. макс. P235GH1,2) макс. 0,16 0,35 0,603) – 1,20 0,025 0,010 0,0124) 0,020 макс. 0,30 0,30 макс. 0,08 0,03 0,02 […]

Карактеристики на листот за квалитет P235GH

Квалитетен лист P235 Квалитетните листови P235 се нарекуваат и челици за садови под притисок. Бидејќи челиците со квалитет p235 се отпорни на притисок, тие се користат во производството како што се производство на котли, котли за масло отпорни на притисок. Карактеристики на листот за квалитет P235GH Степен C Si Mn PSN Вкупно Cr Ni Mo Ti V Nb макс. макс. макс. макс. мин. макс. […]

Метален покрив

metal çatı kaplaması

Обложување на метални плочки Системите на покривот, кои можат да се нанесат со облога од метална плочка со многу метални материјали, им обезбедуваат на дизајнерите лесен, модерен и долготрајн покривен систем. Металните трапезни апликации на покривот направени од обоен лим и поцинкуван лим имаат различни техники на нанесување. Метален покрив Металниот покрив е долготраен, детален на таков начин што не апсорбира […]

Што е сообраќаен столб?, Производители на сообраќајни столбови, цени на сообраќајни столбови

omega-direk-uretimi

Што е сообраќаен столб? Сообраќајните столбови се челични столбови кои се користат за монтирање на предупредувачки сообраќајни знаци на земја, кои главно се користат за обезбедување безбедност на автопатите. Сообраќајните столбови изработени од галванизиран челик се отпорни на тешки климатски услови со нивната робусна структура, отпорност на корозија. Со својата перфорирана структура направена со дупчење од средниот дел на сообраќајните столбови, предупредувачкиот сообраќаен знак и други […]

Омега Полјаците

omega-direk

Омега столбовите се челичен производ кој се користи при монтажа на сообраќајни знаци и сообраќајни знаци кои се користат за обезбедување безбедност на патиштата. Може да се користи секаде каде што не се потребни големи патокази. Омега столбовите се погодни за сите временски услови со нивната галванизирана обвивка и се отпорни на корозија. Должината на омега столбот е 2 m, 2,50 m, 3 m, 3,50 m и 4 m според желбата на купувачот.

грешка: Содржината е заштитена!!
mk_MKМакедонски јазик