Бетонски трапез во Истанбул

beton-altı-trapezi-istanbul

Бетонски трапез во Истанбул

75/750 Истанбул Трапез лист под бетон се нарекува и палубата.
Трапезоидните листови на палубата може да се монтираат едноставно и брзо наместо калапи за подот.
Тие се подни листови за калапи кои можат да се произведуваат според саканата должина. Цените на лимовите на палубата може да се најдат со додавање на договорна работна сила на врвот на цените за галванизиран лим.
Можете да контактирате со нашите претставници на клиенти за целите на договорно производство на трапез под бетон и трапез програма под бетон (програма на палуба).
Тој е дизајниран да се користи на места каде што е потребна мала висина на бетон.
Исто така се користи во меѓукатни подови на станбени челични конструкции, меѓукатни подови што се користат за лесно складирање и во канцелариски челици за средно опремување.
Почетната и завршната оска на формуларот се заснова наместо на целосната ширина на Трапезоиден лист.

Цените се менуваат секојдневно.

Бетонски трапезоидни листови Се произведува од поцинкувани лимови.

Посебни траги во одредени интервали има на трапезоидните листови произведени во форма 38/151 и во различни форми. По ова оформување, кое е направено за да го држи бетонот на поздрав начин, лесно може да се направи трапезно нанесување под бетон.

БЕТОНСКИ ТРАПЕЗЕН ЛИСТ

Можеме да произведеме многу различни форми во нашата фабрика за производство на трапезоидни лимови под бетон.

Форми на бетонски трапезоиден лим

27/200/81 Образец

27/200/100 Обрасци

38/151 Образец

38/151/76 Образец

38/151/90 Образец

Образец 60/940

Образец 75/750

ДИМЕНЗИИ НА БЕТОНСКИ ТРАПЕЗ

Бетонски трапез 60/940, кој го произведуваме во неколку различни форми во нашиот град Истанбул, генерално може да се претпочита за меѓукатни подови во станбени згради, меѓукатни подови во индустриски згради, канцелариски или мезанин на плоштад, мезанин подови во магацин или магацин. Во статичките студии извршени според оптоварувањата во областа каде што ќе се користи, треба да се пресмета и растојанието на гредите и да се одредат соодветни дебелини на трапезоиден челичен лим. Нашиот совет до нашите клиенти е да ги направат правилно статичките пресметки на вашите конструкции и да нарачаат трапезоиден лим.

Нашата форма на трапезоиден лист од Истанбул Бетонски се нарекува 60/940. Димензијата од 60 mm е мерење на висината од подот од галванизиран челичен лим. Неговата големина од 940 mm е мерење на нето површината за затворање. Областа за нето затворање значи оска на која трапезоидниот лим е поставен на другата палуба бетон во склопови еден до друг. Со други зборови, кога 2 листа се поставени еден до друг, се покрива површина од 188 cm. Нашиот трапезоиден лист 60/940 само со мрежа за затворање од 94 cm е произведен од ролни широки 1250 mm.

ИСТАНБУЛ ПОД БЕТОНЕН ТРАПЕЗЕН ЛИСТ

38/151/76 Бетонски трапезоиден лим

38/151-76 трапезоиден лим цени под бетон,

38/760 технички цртеж лим, 38/151 апликации,

38/766 трапезоиден лим за производство под бетон,

38/760 фирма, 38/151 гебзе,

38/151 трапезоиден лим под бетон Истанбул

38/151/76 под-бетон трапезоиден лим е широк 76 cm.

грешка: Содржината е заштитена!!
mk_MKМакедонски јазик