Категорија Архива: Metal çatı kaplama

Видови бои на метален покрив

Metalçatı trapez sacı

Metal Çatı Renk Çeşitleri Galvanizli Trapez Saclar, yüksek kaliteli galvanizli yapı çeliğinden yapılmıştır. Metal çatı renk çeşitleri aynı zamanda trapez sac seçenekleridir. Yuvarlak kenarları daldırma galvaniz kaplamalıdır. İlgili düz uçlarda vinç halkaları takılabilmektedir. Bu metal çatı kaplama levhaları tüm dünya da yaygın olarak kullanılmaktadır. Şekilleri çekici ve renkleri zengindir. Ayrıca güçlü ve dayanıklıdırlar. Metal çatı […]

Метален трапезоиден лим Цена

metal trapez sac fiyatları

Цена на метален трапезоиден лим Цената на цената на металниот трапезоиден лим варира огромно во зависност од видот на користениот профил. Постојат неколку фактори кои можат да влијаат на цената. Проверката со 18 мерач е најекономичната одлука, додека листот со 20 мерачи е најскапата одлука. Големината на челикот што се користи за трапезоидниот лим варира во зависност од видот на покривот. Дебелината на металот зависи од тоа колку дебела треба да бидете. Метал […]

Метални брановидни лимови големини за покриви

trapez metal çatı kaplama uygulaması

Големини на метални брановидни лимови за покриви Додека големини на метални брановидни плочи за покриви имаат многу предности, може да биде многу збунувачки да се открие која големина да се избере. За среќа, постојат неколку стандардни големини на брановиден покривен материјал кои се и цврсти и издржливи. Во зависност од видот на употреба, можете да погледнете една од придружните големини на метални дупчиња: […]

75/750 Трапезоиден лим под бетон

Beton altı trapez sac

Beton altı trapez sac fiyatları, deck sacı fiyatları, 60/940 beton altı trapez sac imalatı,beton altı trapez imalatı,beton altı trapez sac imalatı istanbul

60/940 Бетонски трапезоиден лим

beton altı trapez sac

Beton altı trapez sac fiyatları, deck sacı fiyatları, 60/940 beton altı trapez sac imalatı,beton altı trapez imalatı,beton altı trapez sac imalatı istanbul

Трапезоидни тегови на листови

boyalı sac, renkli sac, trapez sac, cephe kaplama, çatı kaplama

Trapez Sac Ağırlıkları Trapez sac ağırlıkları trapez sacın ölçülerine, galvaniz ya da boyalı sacın kalınlığına göre değişmektedir. Kaplama alanına ve galvaniz sac ağırlığına bakarak çatı kaplama hesaplaması yapabilirsiniz. Sac Kalınlığı (mm) 27/200 100 cm Genişlik (mt/kg) 27/200 80 cm Genişlik (mt/kg) 38/151 91 cm Genişlik (mt/kg) 38/151 76 cm Genişlik (mt/kg) 0,40 mm 3,86 kg […]

трапезоиден лист

galvanizli trapez sac,27/200 trapez sac, dış cephe kaplaması, dış cephe kaplama malzemesi, renkli dış cephe kaplama sacı, dış cephe sac kaplama, boyalı trapez sac fiyatları, trapez sac fiyatları

Трапезоиден лист - Надворешно обложување Трапезоиден лим е генерално покривот или материјалот за надворешно обложување на челични конструкции. Трапезоиден лим е челичен материјал кој се користи и за естетски изглед и за заштита од еколошки услови, како надворешно обложување на челичната конструкција. Бидејќи трапезоиден лист е лесен и лесен за обликување, тој е лесно применлив производ за надворешно обложување. […]

Производство на галванизиран профил

Производство на галванизиран профил За да произведеме галванизиран профил, прво треба да го знаеме производството на профили на кутија. Производството на профилот на кутијата грубо се прави со сечење на листот на намотката и потоа спојување и заварување на двата рабни краја на намотката на исечениот лист на линиите што ги нарекуваме линија на ролна форма. Како да се произведе галванизиран профил? За да се произведат галванизирани профили, пред сè, челична намотка погодна за производство на профили на кутии […]

грешка: Содржината е заштитена!!
mk_MKМакедонски јазик