Omega Direct Истанбул

omega direk istanbul, omega direk ankara, omega direk fiyatları, omega direk imalatı

Omega Direct Истанбул

Омега столб е поставен на патиштата во Истанбул за да се обезбеди безбедност.  предупредувачки сообраќаен знакТие се челични столбови со галванизиран облог што се користат за помош при склопување на столбовите. вашите омега столбови Со оглед на тоа што е направен од галванизиран челик, неговата робусна структура, отпорноста на оксидација, односно корозија, го прави отпорен на различни климатски услови. Перфорираните Omega столбови овозможуваат прилагодување на висината во склопот на предупредувачките сообраќајни знаци и други слични знаци.

Омега-пол цена

Omega Direct Истанбул

Причини за избор на столбови со омега плоча:

 •  Поцинкуван обложен,
 • Тоа е долготраен,
 • Разликата од столбовите на цевките е во тоа што плочите остануваат стабилни и не се ротираат,
 • Бидејќи бројот на дупки е голем, плочата може да се монтира на саканата висина.
 • Лесно е да се состави,
 • Повеќе од една чинија може да се прикачат на омега-половите,
 • Можна е повторна употреба,
 • Омега столбовите тешко се виткаат,
 • Омега половите имаат просечен животен век од 20 години,
omega-direk-uretimi
омега-директно-производство

Димензии на производство на омега јарболот

 • Омега столб (3мм) 2 мт
 • Омега столб (3мм) 2,5 м
 • Омега столб (3мм) 3 мт
 • Омега столб (3мм) 3,5 м
 • Омега столб (3мм) 4 мт
 • Омега столб (4мм) 2 мт
 • Омега столб (4мм) 2,5м
 • Омега столб (4мм) 3 мт
 • Омега столб (4мм) 3,5 м
 • Омега столб (4мм) 4 мт
 • Омега столб ( 5мм ) 2,5 м
 • Омега столб (5мм) 3 мт
 • Омега столб (5мм) 3,5 мт
 • Омега столб (5мм) 4 мт

Омега столб Ние произведуваме омега столбови во саканите димензии во нашата производствена работилница во Истанбул. Нашиот месечен капацитет за производство на омега пол е над 20000 парчиња. Omega direct лоциран во Истанбул Дудулу Производство на омега полови Ние произведуваме во нашиот објект. Ние произведуваме омега столбови за многу големи компании како подизведувач. Во последните 4 години изработивме омега столбови и сообраќајни знаци за многу тендери на Генералната дирекција за автопати.

Цените на омега јарболот

Цените на омега столбовите Тоа зависи од неколку различни материјали. Омега столбовите се направени од црн лим. Промената на цените на црните чаршафи ги менува и цените на омега половите. Омега столбовите може да се произведуваат помеѓу 2 и 5 метри. Во производството на Омега пол, бројот на дупки на него се менува според производството од 2 метри и 5 метри. Бројот на дупки на омега-полот е исто така трошок. Цените на омега половитеисто така влијае.

грешка: Содржината е заштитена!!
mk_MKМакедонски јазик