Цени за сечење серпентина

Rulo sac kesim fiyatları,galvaniz sac kesim fiyatları, rulo sac kesim fiyatları

Сечење на валани листови 

Ќе се изврши сечење ролна сечење лист Тие можат да бидат од различни видови и големини. Различни се и линиите за сечење на калеми за различна дебелина и типови. Линиите за сечење на калем лист обично се од два вида. Тоа е тенка линија за сечење намотки и дебела линија за сечење на калем лист.Според дебелината на листот за намотка калем лист сечење цени исто така се менува.

Тенка линија за сечење на калем лист

Сече тенок ролат линиите имаат капацитет да сечат намотан лим помеѓу 0,20 mm и 3 mm. Општо земено, лимовите од нерѓосувачки серпентина, ладно валани лимови од калем, галванизираните лимови, алуминиумските намотки и обложените калем листови се сечат во тенки линии за сечење на калеми. По процесот на сечење од нерѓосувачки и алуминиум, се користат и специјални материјали за пакување за ставање хартија помеѓу два листа или плочи. Бидејќи површините на листовите од не'рѓосувачки челик се многу чувствителни, може да се постави посебна заштитна хартија.

Линиите за сечење на калај се многу тенки и бараат посебна прецизност. Сече тенок ролат формирана за објектите. лимените листови се нарекуваат листови од 0,11 mm до 0,22 mm. Бидејќи лимените листови се толку тенки и чувствителни, и процесот на пакување бара посебна грижа.

Dilme rulo sac, galvaniz dilme, Dilme bobin , dilme makinesi, rulo dilme fiyatları
Лим за сечење намотка, галванизиран рез, калем за сечење, машина за сечење, цени за сечење намотки

Тенки ролна сечење лист карактеристики на линијата:

 • Тежина на ролна: максимум 17 тони
 • Внатрешен дијаметар на ролна: мин 508 – макс 610 мм
 • Надворешен дијаметар на ролна: макс 1800 mm
 • Дебелина на листот: мин 0,30 mm – макс 2,5 mm
 • Ширина на листот: мин 400 mm – макс 1730 mm
 • Должина на сечење: мин 600 mm – макс 6000 mm
 • Брзина на пеглање: 100 m/min.
 • Толеранција на сечење: +- 0,5 mm

Информациите дадени погоре се за општи цели и ве молиме побарајте понуда за цените за сечење на калем лист.

Дебела линија за сечење намотка

Дебели ролна лист исечен на должина линиите се машини за челични сервисни центри инсталирани за сечење намотани лимови помеѓу 1,5 mm и 30 mm, обично инсталирани за топло валани лимови. Предните ролери на машините за сечење лим со дебел намотка се направени особено погодни за пеглање на лим.

Со пеглање на листови, топло валани калем листови може да се претворат во плоча со мазност на површината и без фрактури. Пеглањето на листови е задолжителна машина за топло валани калеми. Пеглањето на листови може да се врши на валани листови без облоги и на валани листови со облоги на рабовите. Пеглањето со валани листови може да спречи пукнатини, флуктуации и дефекти на површината што може да се појават на површината на листот.

Карактеристики на линијата за сечење со дебела должина на ролна:

 • Максимална тежина на ролна: 25 тони
 • Внатрешен дијаметар на ролна: мин 600 mm – 800 mm
 • Надворешен дијаметар на ролна: макс 1950 mm
 • Дебелина на листот: мин 2 mm – максимум 30 mm
 • Ширина на лист: мин 750 mm – 2000 mm
 • Должина на сечење: 12000 mm
 • Брзина на пеглање: 50 m/min.

Цени за сечење на калем лист Се разликува во зависност од материјалот што треба да се обработи.

Добијте совршено сечење секој пат со сечење на намотани листови!

Еден од најновите достигнувања во приспособената технологија на производство е употребата на ласери за сечење ткаенини. Овој процес често се нарекува ласерско сечење. Има многу предности за користење на ласери при сечење ткаенина. Најважната предност е тоа што ласерскиот пресечен раб е многу чист и нема истрошени рабови. Ткаенината може да се исече брзо и лесно со малку отпад. Ласерите, исто така, може да се користат за сечење обрасци во ткаенина, што овозможува дополнително прилагодување на готовиот производ.

Rulo-sac-boy-kesim
Ролна-лист-должина-сече

Поедноставете го сечењето на лим

Квалитет ролна сечење лист За алат, тркалање и секач на листови со калем со железо е одлична опција. Овој тип на секач е лесен за употреба и може да помогне да се забрза сечењето на лимот. Исто така, секој пат создава чисти и прецизни намалувања на должината бидејќи користи ласерски зрак.

Сечење листови со валјак Совршено за употреба со широк спектар на материјали, вклучувајќи лим, алуминиум, нерѓосувачки. Одлично е и за правење мали кифлички или засеци до саканата должина.

Сечење на валани листови технологијата станува популарен избор за бизниси кои сакаат да направат прецизни намалувања на материјалите. За разлика од конвенционалните методи на сечење, сечењето со намотки остава чист раб без изобличување. Тоа е затоа што непречено го сече исечениот материјал.

за вашиот бизнис Сечење на валани листови Има многу придобивки од користењето технологија. Прво, тоа е многу прецизен метод на сечење кој овозможува вашиот материјал да се сече точно според вашите спецификации. Последно, Сечење на валани листови Тоа е брз процес, што значи дека можете брзо да ги добиете вашите производи до вашите клиенти. Конечно, сечењето со валани лимови е разновиден процес кој може да се користи на различни материјали како што се метал, лим и алуминиум.

Ако барате начин да добиете прецизен рез на вашите материјали, сечењето на калем е совршено решение.

грешка: Содржината е заштитена!!
mk_MKМакедонски јазик