Сечење на валани листови


плоча лист

Производи што ги обработуваме во нашата линија за сечење

Можеме да обработиме многу челични производи во нашата линија за сечење на калем. Некои од тие;

  • Топло валани серпентина сечење
  • Ладно валани Сече во ролна
  • Поцинкуван калем Сечење на челичен лим
  • Шарена сечење на ролна
  • Сечење на калеми од не'рѓосувачки челик
  • Сечење на алуминиумски ролни
  • Сечење на алуминиумски ролни

Поставивме специјални линии за сечење за сечење на различни видови ролни.

Покажуваме посебна чувствителност на производи како лим од нерѓосувачки челик, чија површина треба да се грижи против гребнатини.

Без разлика на топло валани лимови или поцинкувани лимови, можеме да сечеме во која било големина што ја сакате.

По сечењето, валаните лимови ги завиткуваме со челични кругови за да спречиме лизгање за време на товарењето и испораката.

Со нашата единица за пакување, можеме да пакуваме производи како што се галванизиран лим, ладен лим, нерѓосувачки лим со специјални челични пакувања за да ги заштитиме од надворешни фактори.

Додека вашите намотки се отвораат, понекогаш може да има прекини на површината на листот. За да ја контролираме оваа ситуација и да добиеме мазна површина, користиме машина за одмотување ролери за пеглање.

Сечење на ладно валани калем

0,25мм – 3мм

Топло валани серпентина сечење

1,5мм – 30мм

Поцинкуван серпентина сечење

0,25мм – 3мм

Сечење во ролна од нерѓосувачки

0,30мм – 6мм

грешка: Содржината е заштитена!!
mk_MKМакедонски јазик