Плазма сечење


 • Топло валан лим
 • Топло валана плоча
 • Лист отпорен на абење
 • Плоча за брод
 • Градежни листови
 • Нерѓосувачки челик
 • ТОПЛО ВАЛАН ЛИМ СЕЧЕЊЕ НА ПЛАЗМА и КИСОГЕНСКО СЕЧЕЊЕ

  10 mm – 20 mm Ширина 2000 Должина: 12000

 • ТОПЛО ВАЛАН ОКИСЕН КИСЛОРОД

  20 mm – 200 mm Ширина 2000 Должина: 12000

 • ПЛАЗМА СЕЧЕЊЕ НА ЛИСТ ОТПОРНИ НА АБЕЊЕ

  2 mm – 8 mm Ширина 1500 Должина: 6000

 • ПЛАЗМА СЕЧЕЊЕ НА НЕРѓосувачки ЛИСТ

  8 mm – 20 mm Ширина 1500 Должина: 6000

истанбулско сечење плазма
грешка: Содржината е заштитена!!
mk_MKМакедонски јазик