Ласерско сечење

 • So?uk Haddelenmi? Sac Lazer Kesim
 • S?cak Haddelenmi? Sac Lazer Kesim
 • Ласерско сечење со галванизиран лим
 • Ласерско сечење од нерѓосувачки челик
 • Ласерско сечење на алуминиумски листови
 • SO?UK HADDELENM?? SAC LAZER KES?M

  0,25 mm ? 3 mm Geni?lik 1500 Boy : 6000

 • SICAK HADDELENM?? SAC LAZER KES?M

  1,5 mm ? 6 mm Geni?lik 1500 Boy : 6000

 • GALVAN?Z SAC LAZER KES?M

  0,25 mm ? 3 mm Geni?lik 1500 Boy : 6000

 • PASLANMAZ SAC LAZER KES?M

  0,30 mm ? 6 mm Geni?lik 1500 Boy : 6000

mk_MK?????????? ?????