Архиви на ознаки: 16mo3 eşdeğeri

Кои се хемиските својства на 16mo3?

16mo3 kimyasal değeri

Бидејќи хемиските својства на стандардите 16mo3 ASTM (ASME) најчесто се користат при дизајнирање на цевководи, понекогаш е неопходно да се најде добар ASTM/ASME еквивалент за челик EN 16Mo3. 16Mo3 Материјал ASTM еквивалент: Бесшевни цевки: ASTM A335 P1 Барови: ASTM A217 WC1 заварени цевки / плочи: ASTM A204 Gr.A & Gr. Б Општо земено, 16Mo3 е легиран челик Cr-Mo. […]

грешка: Содржината е заштитена!!
mk_MKМакедонски јазик