Архиви на ознаки: boyalı trapez sac

Кровен лист – Фасадна обвивка

ÇATI SACI- trapez sac

Кровен лим – Материјал за обложување на фасади Покривниот лим, или трапезоиден лим, има промена на моделот според нивната структура и место на употреба. Материјалот за покривни листови може да се произведува во различни големини, како и во опции за боја. Причината поради која покривните листови се нарекуваат трапезоиден лим е тоа што доаѓа од трапезиоден челик од англиски на нашиот јазик. Материјали за производство на покривни листови: Поцинкуван лим Обоен поцинкуван […]

Насликан трапезоиден лист Истанбул

Boyalı Trapez sac İstanbul

Обоен трапезоиден лист Истанбул Имаме трапезоидни листови во различни бои и типови. Шарените трапезоидни листови всушност имаат два различни типа. Надворешно обложување трапезоидни листови и Бетонски трапезоидни листови. Трапезоидните лимови исто така се произведуваат од поцинкувани лимови од калем, било како надворешно обложување или како употреба на трапезоиден лим под бетон. Цените на трапезоидните лимови, кои се покривни материјали, […]

Цени на обоени трапезоидни листови, тегови на обоени трапезоидни листови

Boyalı çatı sacı

Трапезоидните листови се всушност два различни типа. Надворешно обложување трапезоидни листови и Бетонски трапезоидни листови. Трапезоидните лимови исто така се произведуваат од поцинкувани лимови од калем, било како надворешно обложување или како употреба на трапезоиден лим под бетон. Цените на трапезоидните лимови, кои се покривни материјали, се состојат од галванизирани лимови и трошоците за обработка потоа. Цените на лимовите од галванизиран калем […]

грешка: Содржината е заштитена!!
mk_MKМакедонски јазик