?????? ?? ??????: çelik sac dilme

Линија за сечење на намотки?

dilme sac

Линија за сечење на намотки? Топло или ладно валани? Сечење лим од челик е комбинација на машини што се користат за прецизно отсекување на челичен лим. Генот? е процес во кој намотките од челик или метален лим се одмотуваат по должина низ секач и се сечат на потесни намотки. Додека калемите од калемите од челичен лим минуваат низ секачот, екстремно остри кружни сечила (еден на врвот и еден на дното) […]

mk_MK?????????? ?????