Архиви на ознаки: Çelik Sac Üretimi

Како се прави производството на челичен лим?

sac-ureticileri

Како се прави производството на челичен лим? Челикот е меѓу најпотрошените материјали во светот во минатиот век. Годишната потрошувачка на челик во светот се проценува на 750 милиони тони во просек. Промената на потрошувачката на пластика и железо и челик ја одразува и економската состојба на таа земја. Ако потрошувачката на челик се зголемува, тоа укажува на зголемување на инвестициите направени во земјава или на зголемување на индустриското производство. […]

грешка: Содржината е заштитена!!
mk_MKМакедонски јазик