Архиви на ознаки: çelik yol bariyeri

Производство на патни бариери од галванизиран челик

Galvanizli çelik yol bariyeri

Производство на патни бариери од галванизиран челик Линиите за производство на патни бариери од галванизиран челик можат да формираат различни сообраќајни бариери. Линијата вклучува неколку засебни компоненти: фидер, размотувачка, исправувач, преса за удирање, клипер и сложувач. Овие компоненти работат заедно за да создадат различни форми и големини, што го олеснува прилагодувањето на бариерата за да ги исполни вашите спецификации. Патна бариера од галванизиран челик Стандардната патна бариера во Турција, […]

Димензии на заштитната ограда на автопатот

çelik yol bariyeri üretimi

Димензии на заштитните огради за автопат Големините на заштитните огради на автопатот се важни за безбедноста на автопатот. Овој материјал е дизајниран да го издржи ударот на возилото, но сепак е естетски пријатен. Различни стилови на челични заштитни огради за автопат се достапни во различни стилови и материјали. Столбот е уште еден важен дел од системот за безбедност на патиштата и може да биде направен од челик или дрво. Овие столбови се користат за одредување на јачината на системот за челична ограда на автопатот […]

Производство на патни бариери од галванизиран челик

2,5 mm çelik yol bariyeri imalatı

Производство на патни бариери од галванизиран челик Линијата за производство на патни бариери од галванизиран челик може да формира различни сообраќајни бариери. Линијата вклучува неколку поединечни компоненти, вклучително и фидер, размотувачка, исправувач, перница за удирање, клипер и сложувач. Сите овие компоненти работат заедно за да создадат различни форми и големини, што го олеснува прилагодувањето на бариерата за да ги исполни вашите спецификации. Повеќе […]

Видови на производство на бариери на патишта

çelik yol bariyeri üretimi

Видови на производство на челични патни бариери За разлика од другите уреди за контрола на сообраќајот, челичните патни бариери се произведуваат во едно парче. Ова значи дека процесот на производство на челични патни бариери е многу систематски. Линијата за производство на бариери од челик пат се состои од неколку процеси, и секој има свои предности и ограничувања. Главниот чекор во овој процес е валање, односно челичниот материјал […]

грешка: Содржината е заштитена!!
mk_MKМакедонски јазик