Архиви на ознаки: cephe kaplama

Бетонски трапез во Истанбул

beton altı trapez sac

Истанбул Бетонски трапезоиден лим Под-бетонските трапезоидни лимови се нарекуваат и лимови на палубата. Листовите на палубата може да се монтираат едноставно и брзо наместо калапи за подот. Тие се подни листови за калапи кои можат да се произведуваат според саканата должина. Цените на лимовите на палубата може да се најдат со додавање на договорна работна сила на цените на галванизираниот лим. Најчеста карактеристика во денешните градежни технологии е употребата на соодветни различни градежни материјали […]

Стегач покрив

Што е покривот Кенет? Што е Кенет Ценет? : Денес, разновидноста на материјалите за обложување што се користат во зградите е зголемена. Покривот со шевови е најкористениот покривен материјал. Изборот на вистинскиот материјал за обложување на покривот на челичната конструкција треба да обезбеди услови како материјалот да биде издржлив, долготраен, економичен, погоден за неговата намена и естетски. Карактеристиките на покривните материјали треба да бидат добро познати. Особено […]

Кровен лист – Фасадна обвивка

ÇATI SACI- trapez sac

Кровен лим – Материјал за обложување на фасади Покривниот лим, или трапезоиден лим, има промена на моделот според нивната структура и место на употреба. Материјалот за покривни листови може да се произведува во различни големини, како и во опции за боја. Причината поради која покривните листови се нарекуваат трапезоиден лим е тоа што доаѓа од трапезиоден челик од англиски на нашиот јазик. Материјали за производство на покривни листови: Поцинкуван лим Обоен поцинкуван […]

Насликан трапезоиден лист Истанбул

Boyalı Trapez sac İstanbul

Обоен трапезоиден лист Истанбул Имаме трапезоидни листови во различни бои и типови. Шарените трапезоидни листови всушност имаат два различни типа. Надворешно обложување трапезоидни листови и Бетонски трапезоидни листови. Трапезоидните лимови исто така се произведуваат од поцинкувани лимови од калем, било како надворешно обложување или како употреба на трапезоиден лим под бетон. Цените на трапезоидните лимови, кои се покривни материјали, […]

Истанбул Трапез лист цени

boyalı sac, renkli sac, trapez sac, cephe kaplama, çatı kaplama

Цени за трапезоидни листови во Истанбул, создадовме специјални продажни места во Истанбул Аташехир за нашите ценети клиенти, сега вашите нарачки се приближуваат како телефонски повик. Трапезоиден лист 27/200 форма, ширина на затворање, должина 100 cm, се произведува во саканата должина. Ценовникот на поцинкуван трапезоиден лим со ширина од 1 метар е следен. Цени за галванизиран лим Поцинкуваните лимови се […]

Обоени покриви и фасадни метални облоги, апликација на трапезоиден лим

boyalı sac, renkli sac, trapez sac, cephe kaplama, çatı kaplama

Обоени покриви и фасадни метални облоги, апликација трапезоиден лим Иако има компании кои можат да продаваат трапезоидни листови во метри, единечните цени на листовите се пресметуваат како долари/тон. Покривен материјал Трапезоидните листови се продаваат во kg/m2 […]

грешка: Содржината е заштитена!!
mk_MKМакедонски јазик