Архиви на ознаки: deprem koruma

Производство на кабини за земјотреси

deprem kabini

Производство на кабина за земјотреси Кабината за земјотреси е челична конструкција која се состои од челични столбови, греди и панели. Лесно може да се инсталира во итен случај без потреба од тешка опрема. Ова е модуларна кабина со монтажни панели изградени да издржат земјотреси. Нашите производи ги користат локалните власти и организациите за помош при катастрофи во програмите за подготвеност за итни случаи. Кабини за земјотреси, едносемејни, повеќесемејни […]

грешка: Содржината е заштитена!!
mk_MKМакедонски јазик