Архиви на ознаки: duvar u profil

Поцинкуван ѕиден профил од гипс картон Производство Истанбул

istanbul-asma-tavan-c-profili-imalat

Производство на ѕиден профил од галванизирана гипс карта Производство на профил на галванизирана гипс карта Производство на профили на галванизирана гипс-плочка Ние произведуваме многу отворени профили во нашиот објект во Истанбул. Профили за сушење што ги произведуваме: Ѕид u профил 0,30 мм Ѕид u профил 0,35 мм Ѕид u профил 0,40 мм Ѕид u профил 0,45 мм Ѕид u профил 0,50 мм Ѕид u профил 0,60 мм Ѕид c […]

грешка: Содржината е заштитена!!
mk_MKМакедонски јазик