Архиви на ознаки: dx52 kalite

DX52 + Z галванизирани калеми

dx52d

Што е галванизиран калем со квалитет DX52? Иако поцинкуваниот лим од калем со квалитет DX52 е близок до квалитетот dx51 во однос на хемиските својства, тој е посоодветен за малтерисување отколку поцинкуваниот челик со квалитет dx51. Поцинкуваниот лим од квалитетен челик Dx52 е всушност верзијата на dc02 обложена со цинк, која е ладно валана калем лист. Како резултат на облогата со цинк, материјалот dkp е заштитен од корозија. Овој процес е поцинкуван […]

грешка: Содржината е заштитена!!
mk_MKМакедонски јазик