Архиви на ознаки: erdemir kazan sacı

P355NL1 Кои се неговите хемиски својства?

P355NH çelik kalitesi kimyasal analizi

P355NL1 Кои се неговите хемиски својства? Можеби се прашувате какви се хемиските својства на P355NL1. Кога ќе го погледнете составот на челикот, тоа е јаглероден челик со висока цврстина на истегнување. Постојат многу видови на челик. Има 12 различни серии и околу 350 различни варијанти, секоја со свои карактеристики. Ако ви требаат повеќе информации за овие челици, продолжете да ја читате оваа статија. […]

листови за котел

kazan sacları

Листовите за котли, исто така познати како челици на садови под притисок, се класи кои започнуваат со симболот "P". Котелските листови може да се користат во производството на котли или слична опрема на возилото отпорна на притисок поради нивната отпорност на притисок. Нивната разлика од челиците од групата St 37 или s235 е во тоа што тие се челици од групата P квалитет. Квалитет P235GH, квалитет P265GH, квалитет P355GH, квалитет 16MO3, P295GH […]

Цени на лист 16mo3 – Листови за котли

kazan sacı fiyatları, erdemir kazan sacı fiyatlarıi erdemir basınçlı kap çelikleri,16mo3 kazan sacı, p235 kazan sacı, p265 kazan sacı

Цени на лист од 16mo3 – Котелски листови Цените на листовите 16mo3 се нарекуваат и листови отпорни на притисок, односно челици за котли. P265GH, P295GH, P355GH, P460NH, P355NH, P355NL1-2, P460NH,-NL,ASTM A516Gr.60 и 70 , 16Mo3, 13CRMo4-5 оценки се во семејството на челик на котел. Механичките вредности на листот отпорен на притисок се разликуваат од листовите од комерцијална класа како што е S235. Според резултатите од тестот за излевање и истегнување, лимот […]

котел плоча

Kazan sacı, 16mo3 kalite çelik sac, P265 kalite sac,P235 kalite sac,P355 kalite sac,P295 kalite sac

Лист за котел Листот за котел, исто така познат како челици на садови под притисок, се класи кои започнуваат со симболот P. Котелските листови може да се користат во производството на котли или слична опрема на возилото отпорна на притисок поради нивната отпорност на притисок. Нивната разлика од челиците од групата St 37 или s235 е во тоа што тие се челици од групата P квалитет. Квалитет P235GH, квалитет P265GH, квалитет P355GH, 16MO3 […]

грешка: Содржината е заштитена!!
mk_MKМакедонски јазик