Архиви на ознаки: galvaniz kaplamalı çelik profil

Профил од галванизиран железо отпорен на 'рѓа

Galvanizli kare profil, galvanizli demir profil, galvanizli kutu profil, galvanizli paslanmaz çelik profil, çelik kare profil, içi boş çelik profil, kutu profil fiyatları

Поцинкуван железен профил отпорен на корозија Поцинкуваните профили од железо се произведуваат со натопување во поцинкуваниот базен за да се заштитат материјалите од квадратни профили, кои се 6 или подолги од челичните намотки наречени профили на кутија, од корозија со методот на топло поцинкување. Производство на профил од галванизирана кутија Пред да започнеме со производство на профили за галванизирано железо, треба да го знаеме методот на производство на профилот на кутијата. […]

грешка: Содржината е заштитена!!
mk_MKМакедонски јазик