Архиви на ознаки: h profiller

Што е ХЕА профил?

H-profil-fiyatlari

Европски стандардни профили на Hea профили. На англиски се вика H Beam. Постојат различни типови на H профили како што се Hea, Heb, Hem. Означувањето на hea профилот доаѓа од ширината на увото. Профилот Hea 100 се нарекува h димензија на челичниот профил како што се гледа на сликата подолу. Тоа е, висината на профилот hea 100 е 100 mm. Производството на Hea профил започнува од 100 mm ширина до 1200 mm […]

грешка: Содржината е заштитена!!
mk_MKМакедонски јазик